OnePlus Nord 2T přichází. Výrobce potvrzuje zbrusu nový procesor

3× aktualizováno
3
OnePlus Nord 2T přichází. Výrobce potvrzuje zbrusu nový procesor
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Představení proběhne již tento týden
  • Přepracován bude zřejmě vzhled
  • Samozřejmostí bude velmi rychlé 80W nabíjení

Aktualizováno 16. 5. 2022

OnePlus přistoupilo k dalšímu plánovanému odhalení výbavy a potvrdilo, že Nord 2T nabídne zbrusu nový procesor MediaTek Dimensity 1300. Půjde o vůbec první telefon s tímto novým procesorem.

Aktualizováno 13. 5. 2022

OnePlus Nord 2T se výrazně přiblížilo, což nám prozradil samotný výrobce. Oficiální premiéra proběhne již 19. května, tedy příští středu. Do té doby bude OnePlus postupně odhalovat některé klíčové prvky výbavy. Oficiálně je tak již potvrzeno 80W drátové nabíjení, díky kterému telefon dočerpá energii na denní výdrž za 15 minut.

OnePlus Nord 2T

Aktualizováno 6. 5. 2022

Na aliexpress.com se mezi nabídkou telefonů již objevilo i doposud nepředstavené OnePlus Nord 2T. Dozvěděli jsme se o nasazení 6,43" AMOLED displeje s 90Hz obnovovací frekvencí a potvrzuje se i procesor Dimensity 1300. V případě fotoaparátů se objeví 50megapixelový hlavní snímač s optickou stabilizací obrazu, 8megapixelový ultraširokoúhlý pbjektiv a 2megapixelový černobílý fotoaparát. Podrobněji se můžeme podívat také na vzhled a prozrazena byla i očekávaná cena, která by se měla pohybovat kolem 11 tisíc korun i s daní.

OnePlus Nord 2T

Původní informace z 8. 4. 2022

OnePlus by mohlo v dohledné době uvést evoluci mobilu Nord2, alespoň to naznačují informace onsitego.com. Hovoří o chystané novince OnePlus Nord 2T. Dle dosavadních informací by měl být přepracován design, zejména zadní strany. Na uniklých obrázcích zarazí zejména podivný modul s fotoaparáty, kdy je spodní kruh osazen dvěma nesymetricky umístěnými fotoaparáty. Mělo by jít o ultraširokoúhlý objektiv a makro snímač.

OnePlus Nord 2T

Ve výbavě by se měl objevit nový procesor Dimensity 1300 od MediaTeku. Baterie má mít pouze průměrnou kapacitu 4 500 mAh, avšak její dobití bude otázkou chvíle, neboť by mělo být podporováno 80W drátové nabíjení.

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
uplne z toho čpí 2Mpix cosi k ničemu... to je uz fakt fraska jak svina to tam vubec osazovat. Obavam se aby jednou nebyla vybava 200Mpix + 2 + 2 + 2Mpix jako vrchol blbosti a pokrok v oblbovani lidi...
Jiří Mg Fans club
Jiří Mg Fans club
Makro umí udělat i slušné šíro a nemusí to pak mít 0,000MPx...
subash intern
subash intern
your article is good
prism lead India is the best business listing company for CA service, Modular Kitchen Design, Painting, Packers and movers, and Event Organizer. we provide good services.
So, in case of any problem with your Air conditioner, similar as AC Cooling problem, AC unit isn't starting, AC making noise, AC ice conformation problem, coolant problem or gas stuffing service, window AC gas refilling, split AC gas refilling, ac installation service, Window AC installation, split AC installation, AC stabilizer form, Window AC uninstallation or disunited AC uninstallation, Window AC start up problem, window AC form service Or split ac repair near me.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze