OneDrive nově s 15 GB zdarma, ti s 25 GB o bonus nepřijdou

1

V dnešních dnech Microsoft navyšuje volný prostor webového úložiště OneDrive z původních 7 na 15 GB a plní tedy, co slíbil v předcházejících týdnech. Stále ale existují uživatelé, kteří mají 25 GB volného prostoru, z dřívějších dob. Dobrou zprávou je, že tito uživatelé o svůj bonus i nadále nepřijdou.

Nepřehlédněte:

Obrázek z Twitteru

Microsoft na konci minulého měsíce oznámil navýšení kapacity OneDrive pro všechny uživatele ze 7 GB na rovných 15 GB. To je pochopitelně potěšující zpráva, mezi uživateli OneDrive (dříve SkyDrive) však stále existují uživatelé, kteří mají 25GB volný prostor. Ten získali ještě před rokem 2012, kdy Microsoft následně volný prostor „srazil“ na již zmíněných 7 GB. Uživatelům s 25 GB však prostor „prozatím“ (tedy od roku 2012 do dnešní doby) zůstal.

OneDrive pro Windows Phone a Android

Co ale teď, když Microsoft stanovil novou hranici volného prostoru na 15 GB? Uživatelé se nemusí bát, jejich volný prostor se sice celkově vzato zmenší na 15 GB, bude jim však připočten i 10GB bonus za věrnost navíc. O 25 GB prostoru tak tito uživatelé nepřijdou.

Zdroje: wpcentral.com