OneDrive dostal aktualizaci, přináší podporu 3D Touch

3

Microsoft nedávno představil změny ve své cloudové službě OneDrive, které nastanou začátkem příštího roku. Nyní vydal aktualizaci pro systém iOS, která přináší mimo jiné podporu 3D Touch.

TIP: Uskromněte se, Microsoft ruší neomezený prostor na OneDrive

Americká společnost Microsoft uvolnila aktualizaci pro systém iOS. Jedná se o verzi 6.3, která potěší všechny ty, kteří vlastní iPhone 6S nebo 6S Plus. Aktualizace totiž přináší mimo jiné podporu 3D Touch.

Cloudových služeb je na trhu celá řada a tak je pouze na vás, kterou budete používat. Ve většině případů hraje roli cena. Prozatím Microsoft nabízí zdarma 15 GB. Přikoupit si můžete 100 GB, popřípadě 200 GB navíc. Ovšem tato nabídka zanikne koncem roku.

OneDrive

Nově bude zdarma k dispozici 5 GB. Nejmenším placeným balíčkem bude 50 GB za cenu 1,99 dolarů měsíčně. Pokud však nyní předplatné některého balíčku používáte, pak se vás změna nedotkne. Změnou projde také balíček o velikosti 15 GB, který jste získali při automatické záloze fotografií. Ten bude úplně zrušen a nedočká se žádné náhrady.

Stáhnout OneDrive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
marek
Parada, MS opet vali. Kdy se muzeme tesit pro WP/W10M?
XYZ
Heslo Microsoftu:nalakat a zkusit podojit...
chachanonjwknjkfn
a jak to bude s GB ktere byly prideleny v ramci bonusu za novy konkretni model telefonu ( - kde primo na krabicce od MS bylo napsane "up to 30GB free space blabla"
to taky zpetne seberou nebo to zustane? to prece neni prostor za zalohovani fotek?

Je to i v popisu u eshopu porad: "blabla .......... čtyřjádrovým procesorem, 5 Mpix fotoaparátem, operačním systémem Windows Phone a možností využívat 30 GB cloudového úložiště OneDrive. "

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze