Ohebný iPhone by mohl disponovat odepínatelnou kamerou

1
Ohebný iPhone by mohl disponovat odepínatelnou kamerou
Fotografie: Letsgodigital
  • Ohebného iPhonu bychom se údajně mohli dočkat už v příštím roce
  • Zařízení by mělo být ve složeném stavu co nejvíce kompaktní

Apple si u amerického patentového úřadu (U. S. Patent and Trademark Office) zažádal o schválení nového patentu na další ohebné zařízení, které je konstrukcí podobné véčku Galaxy Z Flip nebo „žiletce“ Motorole Razr.


Na rozdíl od Galaxy Z Foldu nebo třeba Royole FlexPai májí v tomto případě hrát prim co nejmenší rozměry ve složeném stavu, díky čemuž se zařízení pohodlně vejde do kapsy. V popisu patentu se cupertinský výrobce dále zmiňuje o fotomodulu, který by mělo být možné připojit (ať už bezdrátově či drátově) na různá místa telefonu, tudíž by mohli uživatelé přijít s různými kreativními nápady, jak fotoaparáty využít. Podle nejnovějších informací bychom se mohli dočkat prvního ohebného iPhonu v průběhu příštího roku.

Diskuze ke článku
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Myslim si, ze je to blbost, ohebne telefony budou vzdy nachylne na poskrabani. Spis bych to videl na dva displeje, co se slozi dohromady pomoci pantu. U OLED neni duvod, proc by mezera mela byt vubec postrehnutelna. Pokud neco apple vyplodi, tak si myslim, ze to bude neco na tento zpusob. Jinak oddelavaci kamera je samozrejme uplna blbost, to asi nekdo spatne pochopil puvodni text .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze