Oficiální snímky Moto X+1 unikly na Twitter (aktualizováno)

Motorola nás velmi napíná. Na internet se totiž dostaly údajně oficiální snímky nadcházející Motoroly Moto X+1, na kterých se telefon ukazuje ve dvou barevných kombinacích. Ty nově podpořily i dvě živé fotografie chystané novinky.

Aktualizováno 1. 9. 2014

Pár dní před pravděpodobným oficiálním představením unikají dvě živé fotografie zachycující Motorolu Moto X+1. Nové informace jsme se však nedozvěděli. Zbylé čekání už nebude dlouhé, neboť oficiální představení by mělo proběhnout 4. září.

Původní článek z 23. 8. 2014

Na internet se dostaly nové snímky chystané Motoroly Moto X+1, na kterých se telefon ukazuje ve dvou variantách. První varianta je celá černá, a to včetně předního panelu. Druhá je naopak zepředu bílá a záda imitují dřevěnou texturu. Zajímavé je, že snímek přinesl dnes již neaktivní Twitter účet @evleaks.

Nový snímek ve vysokém rozlišení

S představením Motoroly Moto X+1 se počítá již čtvrtého září a mezi hardwarovými specifikacemi by se měl objevit čipset Snapdragon 801, 2 GB RAM, nebo také 5,2" FullHD displej. Ze snímků lze také hádat, že telefon bude disponovat stereo reproduktory a jednou přisvětlovací diodou na obou stranách čočky zadního fotoaparátu.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
šimon
Na CZC.cz mají moto X.Nebute jí testovat.Děkuji za odpověď.
Wonder
Četl jsem kdysi na yotube v komentářích, že k Moto X se už vracet nebudou. Takže si nemyslím, že něco bude. Spíše možná někdy Moto X+1
Leoš
No tak už jen aby byla oficiálnĕ od Lenova v ČR!!!
Jiří Jícha
Jiří Jícha
Hmm... Nemít na zádech ono ikonické M, spletl bych si X+1 se Samsungem :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze