Nové Moto X má být představeno 25. září: může se jednat o X+1

9

Jak se blíží uvedení hodinek Motorola Moto 360 na trh, tak se diskutuje i o novém telefonu. Motorola údajně plánuje na 25. září uvedení telefonu z řady X, mohlo by se tak jednat o Motorolu X+1.

Nový, velmi dobře vybavený, model od Motoroly je nejspíše na spadnutí. Americký operátor Verizon nyní údajně potvrdil, že očekává novou Motorolu X 25. září. Z dřívějších spekulací se diskutuje o modelu Motorola Moto X+1, který by měl nabídnout velmi dobrý hardware, ale stejně jako vždy, na český trh se v oficiální distribuci pravděpodobně nepodívá.

Snímky zobrazující údajnou Motorolu Moto X+1

Motorola Moto X+1 o sobě dala již několikrát vědět. Informoval o ní, dnes již zaniklý, Twitter účet @evleaks, který sliboval, že se nové Motoroly X dočkáme již brzy. Očekávají se celkem dobré parametry, které zahrnují například FullHD rozlišení na 4,7" displeji, 32 GB interní paměti, nebo SoC Snapdragon 800. Dokonce se na internet dostaly i fotografie telefonu, které si můžete prohlédnout výše.

Zdroje: phonearena.com, droid-life.com

Diskuze ke článku
Leoš
Velmi dobrý hardware to je. Ale výborný a pasující na vlajkovou loď už moc ne... RAM je u čistého Androidu v pořádku, procesor zase jistě za rok už podporovat novou verzi Androidu ale zřejmě nebude umět (oficiální cestou).
Loo
To je bohudíky neaktuální informace, podle nejnovějších úniku je potvrzený, že Moto X+1 (pokud se tak zařízení bude jmenovat), má obsahovat stejný procesor jako je v Galaxy S5. Viz odkaz

http://www.phonearena.com/news/Moto-X1-benchmark-leaks-confirms-a-2.5-GHz-quad-core-Snapdragon-801-processor_id59130
dron
moto E bude mit andr
L! jzchuuuu
pavel
Jenom skoda ze tam neni WP :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze