Motorola Moto X+1: hlavní parametry odhaleny

4

V Brazílii se na stránkách jednoho neposedného prodejce zobrazily specifikace nově příchozího modelu Moto X+1 od Motoroly. To by měl být nástupce oblíbeného modelu Moto X a specifikace unikly ze stejného obchodu, ze kterého jsme dostali bližší informace o Moto E dva dny před představením.

Brazilský prodejce Livraria Logos se nepoučil od svého předchozího úniku informací o Motorole Moto E a i tentokrát se na stránkách objevila tabulka specifikací chystaného telefonu. Bohužel, stránka s Moto X+1 byla od chvíle úniku stažena a není již dostupná, ale o úniku informoval i server PhoneArena a jedná se tak pravděpodobně o pravdivou informaci, přesto k ní přistupujte trochu obezřetně.

Původní Moto X měla dvě barevná provedení, půjde Moto X+1 ve stejných šlépějích?

Již dříve bylo naznačeno, že nový nástupce Motoroly Moto X bude mít větší displej a to se potvrdilo i v nových informacích. Telefon má totiž 5,2" displej s FullHD rozlišením, čtyřjádrový Snapdragon 800 na frekvenci 2,3 GHz, 2 GB RAM a 32 GB interní paměti na vaše data s možností dalšího rozšíření o 128 GB pomocí microSD karty. Zadní a přední fotoaparáty mají rozlišení 12 Mpix, respektive 5 Mpix a telefon pohání celkem velká baterie o kapacitě 2 900 mAh. Systém je samozřejmě Android, ale potěší, že je na Moto X+1 již ve verzi 4.4.4 KitKat a nebudete tak muset čekat na nejnovější aktualizaci.

Zdroje: phonearena.com, pocketnow.com, translate.google.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Být to 4,5 až 4,7 tak to od Motoroly koupím i přes to že to musím řešit záručně přes oceán :)
Dayn
Pokud by se to povedlo a byla by cena pod 10K na amazonu v EU byla by to jasná volba
Johny350
ešte vodotesnosť a malé rozmery a aby nemal v predu ten nechutný reproduktor ale aby si zachoval vzhlad ala nexus a bolo by to super ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze