@evleaks končí: zamávejme legendě, nehodlá se vrátit

4

Nejspíše nejlepší zprávou dne pro mnoho výrobců se stane fakt, že Evan Blass, osoba stojící za Twitter účtem @evleaks končí. Sice tak ulehčí spánek vývojářům, ale odborná veřejnost ztratí jeden z nejlépe informovaných zdrojů na internetu. Evan konec účtu přisuzuje tíživé finanční situaci a zhoršujícímu se zdravotnímu stavu, jelikož trpí roztroušenou sklerózou.

Na svém Twitteru dnes Evan Blass uveřejnil pro někoho šťastnou, ale pro většinu nešťastnou, zprávu, že účet @evleaks končí. Tweetu se chopil server TheNextWeb a udělal s Evanem krátké interview, ve kterém je osvětleno, proč ten náhlý zánik. Údajně za ním stojí nedostatek peněz, které projekt generoval a zdravotní problémy – Evan má totiž roztroušenou sklerózu.

Evan Blass, osoba za účtem @evleaks

Pokud o @evleaks nic nevíte, tak vězte, že se jednalo o jeden z největších a nejvěrohodnějších zdrojů „tajných informací“ z mobilního světa. Z tohoto účtu čerpalo nemalé množství ostatních serverů, které nyní ztratily velmi výraznou ikonu na poli mobilních novinek. Evan se údajně k projektu už nikdy vrátit nehodlá, ale kdo ví, třeba honba za novinkami začne Evanovi chybět a časem se k účtu vrátí. Teď nezbývá nic jiného než pomyslně zamávat, poděkovat a doufat, že se najde další zdroj, který @evleaks alespoň částečně nahradí.

Zdroje: mobileburn.com, thenextweb.com, twitter.com

Diskuze ke článku
tom
Aspon uz budou mit vyrobci opravdu co predstavovat :)
Josef Kubeš
Josef Kubeš
Je to škoda, ale co se dá dělat... Díky tu spoustu předčasných informací z mobilního světa :)
Tester
Já jen doufám, že mobilenet najde jiný důvěryhodný zdroj, abych nemusel hledat jinou stránku o mobilech :D
lest

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze