Odolný Samsung Galaxy S7 Active na obzoru: nabídne velký displej

4

Vlajková řada jihokorejského Samsungu pro rok 2016, Galaxy S7, se brzy dočká dalšího přírůstku, kterým bude model Active. Ten se liší zejména vyšší odolností nejen proti vodě a prachu, ale také vůči pádům.

Samsung logo

Odolné Samsungy mají na trhu poměrně dlouhou tradici. Je však nutné podotknout, že modely s přídomkem Active se na našem trhu již většinou nevyskytují. Jako příklad uveďme loňský Samsung Galaxy S6 Active. Právě ten se nyní dočká nástupce v podobě modelu Galaxy S7 Active. Novinka se objevila v benchmarku GFXBench a svou výbavou přímo vychází z modelu Galaxy S7 edge. Nabízí tedy 5,5palcový Quad HD displej nebo výkonný procesor Snapdragon 820 se 4GB operační pamětí a úložným prostorem o velikosti 32 GB, který je rozšiřitelný paměťovými kartami. Stejně kvalitní by měl být také fotoaparát s optickou stabilizací, světelností f/1.7 a 12 megapixely.

Nepřehlédněte

Samsung Galaxy S7 Active

Zvýšenou odolnost proti vodě a prachu mají i klasické modely řady S7. Chystaný zástupce Active bude navíc obrněný a rozhodně jej nerozhází nějaký ten pád na tvrdou zem. Ovládání též usnadní hardwarové klávesy pod displejem, což odhalují první uniklé fotografie. Ve středovém tlačítku přesto zbylo místo na čtečku otisků prstů. Na snímcích si lze povšimnout také loga amerického operátora AT&T, z čehož vyplývá, že Samsung Galaxy S7 Active zamíří právě do jeho nabídky. Zda se dočkáme také globální varianty, není v tuto chvíli zřejmé.

Zdroje: gfxbench.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Marduch
"Nabídne velký displej". Opravdu? To už je jako potvrzený? Jiný leak zase hovoří o 5,1´úhlopříčce. Což je pravděpodobnější varianta pro "terénní" telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze