Odolný Samsung Galaxy S4 Active na prvním videu (2x aktualizováno)

34

Rodinka telefonů Galaxy S4 se již brzy rozšíří hned o několik kousků. Dočkáme se také odolné varianty současného modelu. Nyní jsme se dočkali prvních fotografií, informacích o výbavě a také videa.

Aktualizováno 3. 6. 2013

Po necelých dvou týdnech znovu slyšíme o Samsungu Galaxy S4 Active, což by měl být špičkový model se zvýšenou odolností. Známý Twitter účet Evleaks totiž vypustil tiskové fotografie plánovaného modelu. Opět se také mění výbava, která se vrací k hodnotám, o kterých se spekulovalo na samém začátku. Aktuálně to tedy vypadá, že by odolný model měl výbavou vycházet z vlajkové lodi Galaxy S4. Nabídne tedy procesor Snapdragon 600 či pětipalcový displeh s FullHD rozlišením. Vzhledem k tomu, že se informace často mění, se pravdu dozvíme až opravdu při představení. To by mohlo proběhnout 20. června, kdy Samsung plánuje tiskovou konferenci, na které představí novinky z řad Galaxy a ATIV.

Aktualizováno 21. 5. 2013 - video a nové specifikace

Po včerejším úniku fotografií jsme se dnes dočkali vůbec prvního videa, které zachycuje Samsung Galaxy S4 Active. Nově se také mění spekulace ohledně výbavy, bohužel k horšímu. Odolná varianta současné vlajkové lodi nabídne jen dvoujádrový procesor Snapdragon S4 Plus a fotoaparát bude pořizovat snímky maximálně v rozlišení 8 megapixelů. Velká neznámá nyní panuje kolem displeje. Velikost pět palců je zřejmě jistá, avšak použití FullHD rozlišení už tak samozřejmé není. S ohledem na slabší hardware by totiž vše nemuselo být dostatečně plynulé.

Původní informace z 20. 5. 2013

Hledáte mobilní telefon se zvýšenou odolností a špičkovou výbavou? Prozatím je toto hledání většinou neúspěšné, avšak již brzy byste vhodné adepta ke koupi mohli nalézt. Samsung připravuje model Galaxy S4 Active, což bude odolná varianta současné vlajkové lodi Galaxy S4. Jak můžete vidět na fotografiích níže, design je velmi podobný. Telefon je pouze zabalen do částečně kovového těla, konektory jsou pod krytkami a vše pevně drží šrouby. Senzorová tlačítka také ustoupila poctivým hardwarovým klávesám.

Nepřehlédněte: Samsung zřejmě připravuje model Galaxy S4 Mega

Samsung Galaxy S4 Active

Velmi potěšující zprávou je, že výbava by měla být takřka totožná s klasickým Galaxy S4. Počítejte tak s pětipalcovým displejem, který nabídne FullHD rozlišení, o chod Androidu 4.2.2 se postará čtyřjádrový procesor Snapdragon 600 ve spolupráci se 2 GB RAM a grafickým akcelerátorem Adreno 320. Prozatím není známo rozlišení fotoaparátu, avšak lze předpokládat, že půjde o 13 megapixelů.

Přečtěte si: Recenze Samsung Galaxy S4 – Pan dokonalý?

Samsung Galaxy S4 Active by měl být představen již velmi brzy. Prozatím nám napište, jak se vám novinka líbí a zda byste o takový telefon měli zájem.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
KukyCZ
O TELEFON BYCH URČITĚ MĚL ZÁJEM ALE JAK BUDE VYPADAT TLOUŠŤKA?SNAD NE VÍC JAK 9MM...A TĚŠIM SE NA YOUTUBE NA NĚJAKÉ TY CRASHTESTY :D
kotlik
podle vsech informaci by mel mit Snapdragon S4 Plus (2 jadra 1,9 GHz)
S4
čo znamená zvýšená odolnosť u tohoto modelu? voči čomu? narazu, popršaniu, tlakovej vode, prachu? či?
ajax
aspon vypada lip nez obycejna S4

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze