Samsung zřejmě připravuje model Galaxy S4 Mega

7

Jihokorejskému výrobci se nechtěně povedlo prořeknout, jaké modely velmi pravděpodobně letos chystá, a že se rodinka Galaxy S4 řádně rozroste. Dočkáme se také obřího zástupce, který zapříčiní konec řady Note?

Dočká se Samsung Galaxy S4 většího brášky?

Samsung před několika dny aktualizoval svou aplikaci Watch On, se kterou jsme se prvně setkali v nedávno testovaném modelu Galaxy S4, a která slouží k ovládání vašich domácích spotřebičů pomocí infračerveného portu. V nejnovější aktualizaci se však v popis novinek objevila informace, že je aktualizace optimalizována pro Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active a Galaxy S4 Mega.

Čtěte také: Recenze Samsung Galaxy S4 – Pan dokonalý?

O prvních dvou jmenovaných modelech jsme již slyšeli. Především příchod „mini verze“ je doslova na spadnutí. Ovšem o modelu Galaxy S4 Mega je slyšel zcela poprvé. Před nedávnem Samsung představil rodinku Galaxy Mega, avšak ta je již zastoupena dvěma modely. O Galaxy S4 Mega se prozatím nic neví a je otázkou, zda se takový model doopravdy chystá. Pokud by to byla pravda, byl by v ohrožení budoucí Galaxy Note III, který by byl v daný moment modelem navíc.

Myslíte si, že Samsung opravdu chystá větší Galaxy S4, jehož displej nabídne úhlopříčku nad pět palců?

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
sargis
Kurnik, ale to chrlia....ani Samsung fanusik nema sancu poznat vsetky modely....
pedro
Nechybí vám v úvodní větě např. "výrobci" za slovem "Jihokorejskému" ? :-)
Metlaciq
Podľa mňa tam len zabudli dať čiarku :) .... Galaxy S4, Mega .... veď Galaxy Mega je známe zariadenie pochybujem, že by vytvorili ďalšie a to Galaxy S4 Mega .... aj keď pri Samsungu nikto nevie :D:D:D
SonyM
Samsung Galaxy S4 Mega :D vždyt už S4 je obr :D to abychom na ty mobily začali pomalu nosit batohy :DD

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze