Odolný chytrý náramek Amazfit Band 7 má AMOLED displej a rozumí si s Alexou

Odolný chytrý náramek Amazfit Band 7 má AMOLED displej a rozumí si s Alexou
Fotografie: Amazfit
  • Nasazen je 1,47" displej
  • Nechybí senzor tepové frekvence a okysličení krve
  • Výdrž by se při běžném používání měla pohybovat kolem 18 dní

Do řad chytrých náramků přibyla oficiálně novinka Amazfit Band 7. Jedná se o vcelku tradičně vypadající model s o něco větším displejem. Jde mimochodem o 1,47" AMOLED panel s rozlišením 198 × 368 pixelů. Výrobce se chlubí mezigeneračním zvětšením displeje o 112 %. Displej bude tedy velmi kvalitní a v nabídce bude od počátku více než 50 různých ciferníků. K dispozici je rovněž měření zhruba 120 sportů, mezi kterými nechybí ani vodní aktivity, neboť má náramek zvýšenou odolnost do 5 ATM. Hodí se tak na plavání, nevadí mu déšť ani sprchování, avšak potápět byste se s ním neměli.

Amazfit Band 7

Nejen při pohybových aktivitách vám náramek bude měřit srdeční tep a okysličení krve. Samozřejmostí je též měření stresu či jednotlivých fází spánku, a to včetně fáze REM, během které obvykle sníme. Band 7 je vybaven příjemným silikonovým páskem a chlubí se i relativně nízkou hmotností pouhých 28 gramů, což znamená, že zanedlouho o něm na zápěstí ani nebudete vědět. Náramek bude možné spojit se zařízeními s Androidem či iOS a v záloze bude také asistentka Amazon Alexa, která však bude pomáhat jen textově. Na náramku není mikrofon ani reproduktor.

V útrobách se nachází baterie s kapacitou 232 mAh, která je schopná udržet náramek při životě až 28 dní v případě úsporného režimu (běžně až 18 dní). Při opravdu náročném používání byste se měli dočkat výdrže kolem 12 dní.

Amazfit Band 7 je již v některých regionech k dispozici, a to v přepočtu za zhruba 1 500 Kč. Je poměrně pravděpodobné, že se s ním setkáme i na českém trhu.

Technické parametry Amazfit Band 7

Kompletní specifikace
Konstrukce42,3 × 24,4 × 12,2 mm, 28 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,47" (198 × 368 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.2, Wi-Fi: ?, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor232 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
DostupnostQ3 2022, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze