Amazfit Bip 3 Pro jsou chytré hodinky s velkým displejem a GPS

Amazfit Bip 3 Pro jsou chytré hodinky s velkým displejem a GPS
Fotografie: Amazfit
  • Mají 1,69" TFT displej
  • Samozřejmostí je zvýšená odolnost proti vodě do 5 ATM
  • Výrobce slibuje až 14denní výdrž na nabití

Amazfit prezentuje novou základní řadu chytrých hodinek. Zatímco model Bip 3 jsme si představili již zkraje tohoto měsíce, nyní přišel čas na variantu Bip 3 Pro. Ačkoliv to vypadalo, že Bip 3 bude mít GPS, dle oficiálních informací bude právě GPS hlavní a jedinou odlišností. Geolokační služby tak budou vyhrazeny dnes představeným chytrým hodinkám Amazfit Bip 3 Pro.

Amazfit Bip 3 Pro

Novinka od Amazfitu nabídne tradičně až překvapivě slušnou výbavu. Začněme displejem, který je s úhlopříčkou 1,69" poměrně velký a lze mu odpustit nasazení technologie IPS. Na displeji budete moci sledovat jeden ze 60 cvičebních režimů, přičemž hodinky budou umět měřit spoustu údajů. Kromě kroků, vzdálenosti a spálených kalorií to bude též srdeční frekvence, okysličení krve a dokonce i vaši přesnou trasu, protože jak jsme si řekli, GPS nechybí.

Amazfit Bip 3 Pro

V útrobách je baterie s velmi slušnou kapacitou 280 mAh, díky které se hodinky mohou pochlubit až 14denní výdrž. V praxi lze očekávat o několik dní méně a jedním dechem musíme dodat, že výrazně kratší bude výdrž v případě, když budete aktivně využívat GPS. V takovém případě se výdrž zkrátí jen na několik hodin. Omezovat vás nebude ani voda, neboť Bip 3 mají zvýšenou odolnost do 5 ATM, s hodinkami tak bude možné bez obtíží plavat.

Amazfit Bip 3 Pro

Amazfit Bip 3 Pro se začnou brzy na vybraných trzích nabízet, a to za v přepočtu 2 tisíce korun i s daní. Pakliže se dostanou i na český trh, byla by tato cena více než sympatická.

Technické parametry Amazfit Bip 3 Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce44,1 × 36,5 × 9,7 mm, 33,2 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejTFT IPS, 1,69" (? × ? px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ?, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor280 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze