Odhaluje se druhá generace iPadu Pro? Objevily se první snímky

1

Objevují se první snímky údajně chystaného iPadu Pro druhé generace. Ten by se dle informací měl představit již v září. Na snímcích je ale s největší pravděpodobností zachycen pouze prototyp, přesto ale pár informací o obrovi od Applu napovídají.

V září minulého roku představil Apple obří iPad Pro, který využili především kreativní lidé a oceňovali na něm jak velikost displeje, tak i stylus, se kterým mohli tvořit náčrty či psát poznámky. S klávesnicí se z něj rázem mohlo stát i velmi slušné pracovní zařízení, které by tento rok mohla nahradit již jeho druhá generace.

První fotky pochází od anonymního zdroje, který tvrdí, že je má k dispozici přímo od čínského dodavatele součástek a zároveň tvrdí, že iPad Pro druhé generace půjde do výroby na konci září tohoto roku.

Apple iPad Pro

TIP: Recenze Apple iPad Pro – Těsně pod vrcholem

Snímky nejsou zvláště kvalitní a prozrazují jen velmi málo informací, jako je například číslo modelu MH1C2CD / F, které zatím nebylo přiřazeno žádnému ze současných iPadů. Zároveň naznačuje, že by se dle předchozího číslování mělo opět jednat o téměř 13palcového obra, tedy neměl by to být nástupce menšího iPadu Pro (9.7).

Na fotkách ale přesto s trochou štěstí vidíme pouze prototyp, což naznačuje pouze 12 GB úložného prostoru. Na oficiální představení si budeme muset zřejmě počkat do září. Nebo déle?

Zdroje: gsmarena.com, appleinsider.com