Od Meizu pod stromeček? Chystá se bezrámečková novinka

4

Nové telefony se představují každým týdnem a je zcela jedno, o jaké roční období se jedná. Výjimkou dokonce nejsou ani typické svátky klidu a pohody. O letošních Vánocích bychom se mohli dočkat exkluzivní novinky od Meizu, která by měla mít na celé čelní straně displej.

Meizu pozvánka
Meizu pozvánka na představení nového telefonu

Na populární čínské sociální síti Weibo se objevily zajímavé úniky. Především jde o pozvánku Meizu na představení nového telefonu, kde datum hlásí sobotu 24. prosince 2016. Snad ještě důležitější je však ještě poselství, které pozvánka přináší. Máme se totiž nač těšit a doslova čekat „Něco nečekaného“. Společně s pozvánkou byly bloggerem KJuma zveřejněny také obrázky, na kterých má být připravované Meizu zachyceno.

TIP! Meizu M5 oficiálně představeno: líbivý vzhled a příznivá cena

Možná podoba chystaného zařízení od Meizu

Jak můžete vidět, pokud by došlo k potvrzení podoby, máme před sebou přímého konkurenta pro Xiaomi Mi Mix. Meizu by však šlo ještě dále a v podstatě celou čelní stranu pokrývá pouze displej. Ten dokonce „pohltil“ i čtečku otisků prstů, která by měla být integrována přímo do displeje. Samotný displej není zakřivený a v samotných okrajích má miniaturní hranu, která by mohla eliminovat nechtěné dotyky. Podrobnější informace o novince nejsou v tuto chvíli k dispozici a nadále musíme i čekat, zda se opravdu potvrdí vcelku netradiční termín představení.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Vyzerá to fajn. Ale, keďže žiadne MEIZU nemá LTE B20 800MHz. Tak pá pá..
Pepan
Když vyrobí jen 10000 ks jako Xiaomi tak bude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze