Očekávejte od Nokie něco úžasného, prozradil výkonný ředitel HMD Global

17
Očekávejte od Nokie něco úžasného, prozradil výkonný ředitel HMD Global
  • Na blížícím se veletrhu MWC 2018 bude hodně slyšet o značce Nokia
  • Očekávat máme něco úžasného, zřejmě půjde o chytrý telefon

Na sklonku února vypukne pro fanouška mobilních telefonů patrně nejdůležitější událost roku. Tou je již tradičně barcelonský veletrh MWC 2018, na kterém nebude chybět ani značka Nokia, kterou nově spravuje finská společnost HMD Global. Již nějaký ten pátek tušíme, že se dočkáme nových telefonů a naše očekávání aktuálně svým tweetem přiživil Juho Sarvikas, který uvedl, že se máme od značky Nokia těšit na něco úžasného. Oč by mohlo jít?

Prvně si řekněme, že nemusí jít nutně o chytrý telefon, ale nějakou zajímavou technologii. Na straně druhé tu však máme již nějakou tu dobu vyhlíženou Nokii 9, která by se už v únoru konečně měla odhalit. Novinek navíc může být více. Nedávno jsme vás například informovali také o Nokii 1 a druhá generace Nokie 6 už byla, alespoň pro čínský trh, představena. Dočkat bychom se, stejně jako loni, mohli i Nokie 3310, tentokrát však ve variantě s podporou rychlých dat LTE. Netřeba dodávat, že by šlo o velmi zajímavou kombinaci.

Zdroj: twitter.com

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tipnu si: bude to nějaký čínský krám slepený čínskými dětmi v čínské továrně.
tudor
Sám si čínský krám slepený čínskými dětmi v čínské továrně.
mm
Nokia s windows ????
Fre ddy
Že by přidali stereorepráčky.., a FM Rádio!! Tak to by byla síla!!! Jen to nesmí být ta nevzhledná a nepraktická nudle.., nesmělo by to do domu!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze