Očekávaný Sony Ericsson Xperia Ray: první unboxing video

7

Přinášíme unboxing video očekávaného Androidu Xperia Ray od Sony Ericssonu. Podívejte se, co vše se skrývá v krabici společně s telefonem a prohlídněte si očekávanou novinku.

Čtěte také - Sony Ericsson Xperia ray se údajně začne prodávat už 15. srpna

Podívejte se na první unboxing video Sony Ericssonu Xperia Ray, pocházející jako obvykle ze serveru se-first.com. Ve videu jsou prezentovány tři barevné varianty přístroje, tedy černá, bílá a oficiálně růžová, která však vypadá spíše jako červená. Při oficiálním zahájení prodeje by pak měla být k dispozici ještě jedna, zlatá barevná varianta. V základním balení se kromě samotného telefonu nachází ještě synchronizační USB kabel, pecková sluchátka, nabíječka, baterie a několik nezbytných návodů a příruček. K obsahu balení lze dodat snad jen to, že by se hodila paměťová karta nebo lepší, špuntová sluchátka.

Sony Ericsson Xperia Ray - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše preview - Sony Ericsson Xperia ray: elegance v malém těle

Pojďme si nyní říci něco o telefonu samotném. Sony Ericsson Xperia Ray se v portfoliu výrobce zařadí mezi modely Xperia Neo a Xperia mini. Měla by se, pokud jí výrobce v kombinaci s vyladěným softwarem dokáže dostat včas na trh, stát masovou záležitostí. Displej nabídne úhlopříčku 3,3 palce s pro ni nezvykle jemným rozlišením FWGA (854 × 480 pixelů). Procesor je také vzhledem k velikosti zvolen více než dobře. V telefonu běží gigahertzový CPU snapdragon, kterému navíc ještě sekunduje 512 MB paměti RAM. Operační systém je u výrobce již celkem tradiční Android 2.3. Více o telefonu se dozvíte v tabulce technických specifikací na konci tohoto článku a nebo v naše podrobném preview.

Video

Technické parametry Sony Ericsson Xperia ray

Kompletní specifikace
Konstrukce111 × 53 × 9,4 mm, 100 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3,3" (854 × 480 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 300 MB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostzáří 2011, ?

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
krása...teraz neviem či NEO pre ktorý som bol rozhodnutý alebo toto....uvidím pocitovo v ruke...omakať a potom rohodnúť...:))

SE GOO
peterB
ten maly displej niekomu mozno vyhovuje no mne rozhodne nie
Pepa
Krasny kousek, jinak si myslim, ze lip vychazi Neo-ma vetsi displej (v ruce ja fakt uzasny) a spoust fotoaparatu-tu bohuzel Ray nema, ale zase je stylovejsi-to se mu musi nechat;)
Milhi
Opravdu maly telefon spis pro zeny si myslim. Maly display mala pamet. Podedeny kvalitni fotoaparat bude urcite velke plus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze