Obří 7000 mAh akumulátor pro Samsung Galaxy S III

11

Samsung Galaxy S III, jeden z nejprodávanějších mobilních telefonů současnosti, má přece jen několik vad. Mezi ně patří také akumulátor s kapacitou, která při průměrném zatížení znamená výdrž zhruba jeden den, což některým uživatelům rozhodně nevyhovuje. Právě proto jsou zde různé rozšiřující baterie a jednu z nich si dnes ukážeme.

Standardní baterie v Galaxy S III má kapacitu 2100 mAh, která, jak už jsme si řekli, vydrží zhruba den tak, jako až na četné výjimky u většiny průměrně náročně používaných smartphonů s Android OS. Jelikož je tento model velice populární, nabízí pro něj výrobce také, krom hromady jiného příslušenství, i externí baterii s kapacitou rovných 3000 mAh. Ta bohužel při aktuálním stavu vývoje akumulátorů musí být zákonitě větší a tomu také odpovídá i nutnost použití většího krytu, který samozřejmě také Samsung dodává.

Samsung Galaxy S III s nasazenou baterií od ZeroLemon připomíná spíše odolný telefon na "zatloukání hřebíků" než jeden z top smartphonů současnosti.

Čtěte také: Samsung Galaxy S III v nové barvě: tentokrát fialová

Rozšiřující baterie pro Galaxy S III však nevyrábí zdaleka jen samotný Samsung, ale také hromada dalších menších výrobců. Jedním z nich je také firma ZeroLemon. V její nabídce najdete, na poměry smartphonů, baterii s vysokou kapacitou 7000 mAh. S ní samozřejmě telefon v konečném důsledku nabude opravdu hodně na tloušťce a také na hmotnosti. Výměnou zato však majitelé získají opravdu několikanásobně vyšší výdrž, což se určitě může kdekomu hodit. Baterie ani není příliš drahá. Na amazonu se prodává za necelých 40 dolarů, tedy asi 800 korun + poštovné. Pokud je vám to příliš, můžete sáhnout také po střízlivější variantě baterie s kapaciou „pouhých“ 4200 mAh, která vás vyjde v přepočtu zhruba na 500 korun.

Technické parametry Samsung Galaxy S III

Kompletní specifikace
Konstrukce136,6 × 70,6 × 8,6 mm, 133 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 4,8" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 4 Quad, CPU: 4×1,4 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB / 64 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.3
Akumulátor2 100 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:43 hodin
Dostupnostčerven 2012,

Zdroje: androidauthority.com, amazon.com

Diskuze ke článku
hanes
Tak to vypadá hodně zrůdně
žilas
Tyjo pěknej macík. JJ vypadá to hrůzně ale pokud člověk jede někam do přírody stanovat, či chatu tak pro něj vzhled až tak moc roli nehraje. A za 800 stovek je to výborná cena. Holt nekdy se taková baterie opravdu hodí.
proto7
Nieco tak otrasne som este nevidel :)
re
Tak pokud nekam jedu, tak si radsi povezu externi baterku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze