Herní Lenovo Legion 2 Pro se pochlubí 90W nabíjením i 144Hz displejem

2× aktualizováno
Herní Lenovo Legion 2 Pro se pochlubí 90W nabíjením i 144Hz displejem
Fotografie: lenovo.com
  • 6,92palcový AMOLED panel dodá Samsung
  • Vrcholná varianta bude nabízet 512GB úložiště a procesor Snapdragon 888
  • Premiéra proběhne 8. dubna

Aktualizováno 6. 4. 2021

Do představení herního speciálu Lenovo Legion 2 Pro schází pouze dva dny, proto nepřekvapí nové „úniky“, které má tentokrát na starost sociální síť Weibo. Níže si můžete prohlédnout unikátní záda telefonu, u nichž je viditelný aktivní chladící prvek v podobě větráčku, žebrování poblíž i senzory fotoaparátů. Obrovský 6,92" AMOLED displej bez výřezu (selfie kamerka se schovává uvnitř telefonu) má podporovat 144Hz obnovovací frekvenci a neuvěřitelnou 720Hz dotykovou obnovovací frekvenci, jež má zajistit ještě plynulejší herní zážitek. O výkon se postará 5nm Snapdragon 888, který bude zásobovat energií 5 500mAh baterie s 90W drátovým nabíjením.

Aktualizováno 5. 4. 2021

Lenovo pokračuje v postupném odhalování chystaného modelu Legion 2 Pro. Nově jsme se skrze weibo.cn dozvěděli o čelním fotoaparátu. Ten bude většinou schovaný a v případě potřeby dojde k automatickému vysunuté z těla telefonu. Trošku netradičně se tak stane na boku zařízení, avšak i to má své důvody. Kamerka bude připravena vás například snímat při hraní, kdy máte telefon v horizontální poloze. Samotné rozlišení má být 44 megapixelů, ale očekává se, že automatický režim pořídí skládáním 4 snímků do jednoho 11megapixelové fotografie.

Původní informace ze 2. 4. 2021

Herní telefony jsou doménou hned několika výrobců. Nejznámější je patrně série ROG Phone od ASUSu. Pozadu nezůstává ani Xiaomi se sérií Black Shark 4. V dubnu se k nim přidá také Lenovo, které chystá herní smartphone Legion 2 Pro, přičemž na něj výrobce již láká skrze weibo.cn.

Víme například, že novinka bude osazena špičkovým AMOLED panelem od Samsungu, který na 6,92palcové úhlopříčce nabídne Full HD+ rozlišení a 144Hz obnovovací frekvenci. Nepřekvapí nasazení výkonného Snapdragonu 888, který bude dvojitě chlazen, díky čemuž by se telefon vůbec neměl potýkat s nadměrným zahříváním. Maximální výkon podpoří až 16GB operační paměť a 512GB úložiště. Existovat však mají i nepatrně slabší verze s 12GB RAM a 128/256 GB interní paměti.

Lze očekávat, že v dalších dnech Lenovo postupně odhalí další klíčové informace. Premiéra již byla stanovena na 8. dubna.

Diskuze ke článku
Mario Kovačič
Mario Kovačič
Pre mna veľmi zaujímavý telefón. Hlavne tá veľkosť je pre mňa ideálna. Momentálne mám 7 palcov a menej nechcem. Ak nasadila stereo plus veľkú batériu budem uvažovať. NFC je hádam v dnešnej dobe samozrejmosťou. Ale na Lenovo mám ťažké srdce. Mal som Z2 pro a to bola čistá tragédia. Softvér bol v podstate beta a nikdy poriadne nešiel. Každá aktualizácia niečo opravila ale iné do...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze