Oblíbená app Sports Tracker nově také pro Windows Phone 7

Populární aplikace pro aktivní lidi s názvem Sports Tracker je nyní k mání i pro majitele chytrých telefonů s operačním systémem Windows Phone 7.

Sports Tracker

Suverénně nejoblíbenější aplikace pro sportovce Sports Tracker, která je již několik let dostupná pro platformy Android, Symbian a Apple iOS, se nyní konečně dostává i k majitelům přístrojů se systémem od Microsoftu. Windows Phone 7 si tak na vrub připisují další významný softwarový titul. Sports Tracker umí například měřit rychlost vašeho běhu, vzdálenost kterou jste uběhli a nebo energii, kterou jste při běhu spotřebovali. Vede vám také speciální tréninkový deník s analýzou naměřených dat s možností exportu veškerých dat na internet a jejich sdílení a analýz.

Screenshoty z aplikace Sports Tracker, která právě zažívá premiéru na platformě Windows Phone 7

Samozřejmostí je možnost okamžitého sdělení vašich výkonů na Facebook, Twitter a službu Sports Tracker. Aplikace toho ale umí ještě mnohem více, a je to opravdu jedna z nekomplexnějších nejen sportovních aplikací vůbec. Aplikaci můžete stáhnout skrze níže přiložený odkaz. Přejeme příjemnou zábavu a co nejvíce spálených kalorií!

Sports Tracker pro Windows Phone 7 si můžete stáhnout na obchodě Marketplace

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze