O2 zvýhodňuje tarify BlackBerry a zařazuje do nabídky Curve 9320

2

Operátor O2 zavádí nové ceny tarifů BlackBerry pro rezidentní zákazníky. Uživatelé BlackBerry tak nyní mohou ušetřit 100 korun na tarifu BlackBerry Internet Service, a to jak u základního tarifu, tak u roamingových balíčků. Společně s tímto zařadilo O2 do nabídky nový model BlackBerry Curve 9320, který se snaží zaujmout především cenou.

V rámci speciální nabídky lze od července službu BlackBerry Internet Service u O2 získat o sto korun výhodněji než dosud - tarif BlackBerry Email tak měsíčně přijde na pouhých 199 korun, tarif BlackBerry Email Roaming na 499 korun a nejvyšší BlackBerry Email Unlimited na 1459 korun. V nabídce se navíc objevuje nový přístroj - BlackBerry Curve 9320 v ceně 4595 Kč.

Telefónica O2: nové telefony a slevy v dubnu 2008

"Služba BlackBerry si u firemních zákazníků dobyla velmi dobré postavení především pro svou bezpečnost a spolehlivost a své uživatele oslovila také kvalitními a rychlými přístroji. Nyní nabízíme tuto atraktivní nabídku i zákazníkům z řad domácností. BlackBerry doporučujeme jako ideální řešení pro rychlou komunikaci nejen prostřednictvím emailů, ale také na sociálních sítích a přes SMS. Tarif pro připojení telefonů BlackBerry k internetu je nyní navíc za zvýhodněnou cenu 199 Kč," vysvětluje Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilních hlasových a datových služeb společnosti Telefónica Czech Republic.

BlackBerry logo

BlackBerry přitom vede nejen v oblasti bezpečnosti řešení, které využívají i státní instituce a bezpečnostní služby, ale také co se týče efektivity datových přenosů - služby BlackBerry využívají unikátní infrastrukturu, která výrazně snižuje objemy přenášených dat. I proto je součástí tarifu BlackBerry Email Roaming také 20 MB dat při roamingu. "Objem 20 MB se může běžným uživatelům zdát relativně nízký, nicméně naše zkušenosti dokazují, že pro běžnou komunikaci při občasných cestách do zahraničí pokryje potřeby většiny zákazníků. Ti nejnáročnější si pak mohou zvolit tarif BlackBerry Email Unlimited za 1459 korun měsíčně," vysvětluje David Praus, produktový manažer pro mobilní data společnosti Telefónica Czech Republic.

Nabídka je určena pro všechny zákazníky O2 - jak nové, tak stávající. Stávající zákazníci si však musí zavolat operátorovi a o slevu se přihlásit, cena se automaticky nesníží. Tarif BlackBerry Internet Service je prakticky neomezený v rámci APN BlackBerry, uživatelé tudíž mohou stahovat data, pracovat s emaily či na sociálních sítí naprosto bez omezení. Jediná omezení se vztahují na multimediální streamy a sdílení internetu, kde je třeba rozšířit tarif o balíček BlackBerry Modem za 360,- Kč. Po tomto rozšíření však uživatelé získají zcela neomezený internet na všech frontách (ano, i pro sdílení internetu do počítače) za celkem 560,- Kč.

BlackBerry Curve 9320: všestranný pisálek

Operátor také do nabídky zařadil nový model BlackBerry Curve 9320, který je je nástupcem oblíbených modelů Curve 8520 a Curve 9300. Stejně jako jeho předchůdci se snaží zaujmout především příznivou cenou, přesto však nabídne nejnovější operační systém BlackBerry 7.1, 800MHz procesor, 512MB paměť RAM, 3,2MPx fotoaparát nebo baterii s kapacitou 1 450 mAh, která slibuje pohotovostní výdrž až 1 080 hodin.