Uniklé fotografie nového BlackBerry Curve 9320

RIM připravuje nový model BlackBerry, který se zařadí na samý chvost celého portfolia. Nový model BlackBerry Curve 9320 bude určen především pro rozvojové trhy a bude se snažit prosadit platformu BlackBerry také ve třídě levných low-end telefonů.

Zatím nepředstavený model BlackBerry Curve 9320 se zařadí na samotný konec portfolia výrobce Research In Motion. Bude se jednat o low-end telefon určený pro rozvojové trhy jako je Indie, který se bude snažit nabídnout především sociální funkce, jako je například oblíbený BlackBerry Messenger.

BlackBerry Curve 9320 sice bude téměř nejnižším modelem výrobce (ještě níže bude model Curve 9220, který získá slabší fotoaparát a ztratí podporu 3G), jeho výbava však nebude vůbec špatná. Nalezneme v ní například nový operační systém BlackBerry 7.1, podporu sítí 3G nebo fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx. Zobrazování obsahu si vezme na starosti 2,4" displej s rozlišením QVGA, k dispozici bude 512 MB paměti RAM a ROM.

Uniklé specifikace BlackBerry Curve 9220 a Curve 9320

Nebudou chybět ani podpora microSD karet až do kapacity 32 GB, integrované FM rádio, podpora WiFi, Bluetooth a 3G sítí nebo integrovaná A-GPS. Představení této novinky bychom se měli dočkat pravděpodobně ještě před akcí BlackBerry World, která bude probíhat 1. - 3. května v Orlandu na Floridě. Očekávaná cena by se měla pohybovat kolem 9 000 rupií, tedy zhruba 3 300 Kč.

Zdroje: bgr.in

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze