O2 zařazuje do své nabídky chytré hodinky Pebble

Chytré hodinky značky Pebble se v lednu dočkaly oficiálního zastoupení v České republice a nyní se hned několik modelů objeví také v nabídce operátora O2. V nabídce se objeví všechny tři aktuální modely – Pebble Smartwatch Classic, Pebble Smartwatch Time a Pebble Smartwatch Time Steel.

O2

„Na našich prodejnách i e-shopu jsou oblíbené nejen telefony a tablety, ale také příslušenství. Proto jsme rádi, že od února můžeme rozšířit portfolio chytrých hodinek, tentokrát o značku Pebble. Na jaře pak plánujeme zařadit další značky, jako třeba Huawei nebo Alcatel,“ popisuje Vladimír Plch, produktový manažer v O2.

Obrázek z Twitteru

Ceny hodinek startují na ceně 3 699 Kč u modelu Classic. Model Pebble Time vyjde zájemce na 6 999 Kč. Za prémiový model Pebble Time Steel pak zákazník zaplatí 8 499 Kč. Hodinky si můžete od 5. února prohlédnout a ihned zakoupit na 30 vybraných O2 prodejnách po celé České republice nebo objednat na eshopu a nechat doručit zdarma. Na ostatních O2 prodejnách je možné hodinky zakoupit po objednání.

Blíže se s hodinkami značky Pebble můžete seznámit například v našem dřívějším článku, kde představujeme portfólio modelů dostupných na českém trhu.

Hodinky Pebble v České republice

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze