O2 nabídne předplacenkářům levné volání do sousedních států

6

O2 ke konci října vylepší svou předplacenou kartu NA!DLOUHO a k dosavadnímu ceníku přibude sníženy ceny za volání do sousedních států České republiky. Objeví se také nové datové balíčky s možností obnovení.

O2 NA!DLOUHO

Od 24. října O2 zlepší tarif NA!DLOUHO, který nabízí volání po první minutě zdarma, také o výhodné volání do okolních států. Hovor do jakékoli sítě na Slovensku, v Německu, Rakousku a Polsku tak vyjde na 5,90 Kč, i když bude trvat třeba hodinu. Ke stejnému datu O2 zákazníkům tohoto předplaceného tarifu zlevní také volání do Ruska, Vietnamu, Rumunska, Bulharska a na Ukrajinu – minuta volání do těchto států vyjde na 5,90 Kč. Tato výhoda bude platit pro nově zakoupené karty, a zároveň bude automaticky aktivována všem zákazníkům, kteří tarif NA!DLOUHO už využívají.

Současně O2 nahradí některé ze stávajících předplacených doplňkových balíčků a nabídne místo nich výhodnější variantu. Ke stejnému datu O2 začne nabízet nové datové balíčky, do kterých přidá data bez navýšení ceny a zjednoduší jejich využívání po vyčerpání základního objemu.

Všichni zákazníci, kterých se některá z plánovaných změn týká, budou informováni pomocí SMS a v online samoobsluze Moje O2. Informace najdou také na webu a v případě potřeby také na bezplatné infolince.

O2 datové balíčky

Nabídka datových balíčků pro zákazníky O2 předplacených služeb platná od 24. 10. 2015

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
Misa
To se skoro tváří jak pokrok. Myslím balíčky netu. Sice ještě je to (spíš) nic moc, ale oproti růžový sv*** to není krok do pravěku.
Standa
To volání asi tolik lidí nevyužije ale ty datový balíčky ujdou. Teda Hlavně těch 1,5 GB za 299 Kč se dá. V Německu u NettoKom platím za 1 GB 9,90 € a za 3 GB je cena 14,90 €. Taky to je předplácená karta.
mar
Mně to přijde pořád strašně moc. zrovna jsem v Chorvatsku a hledal jsem nějaké data. Na recepci komplexu spadli z višně a cena 3 eura za hodinu byla asi pro Němce. Nicméně, když jsem šel nakupovat tak mně na pokladně zaujala SIM jednorázově 50 Kun cca 180 Kč ve, které jsou 3 GB dat(také nějaké volné minuty, ale to mně nezajímalo šlo o data). Původně jsem chtěl z nouze koupit aspoň na emaily 100 MB u O2 za 100 kč, ale 3 GB na mých 5 dní je luxusní sazba. Takže jsem využil. Pokud budou u nás takové ceny tak nikdo data naplno využívat nebude.
Karel 1
O2 nabídne předplacenkářům levné volání do sousedních států.............................Vypadá to, že O2 Telefonica jde po krku virtuálovi OPENCALL, který nabízí zrovna tak levné volání do okolních států..........Škoda jen, že O2 chce za volání na dlouho do všech sítí 300kč. za měsíc, to nejde jen tak lehce vyvolat, stačilo by za 200kč. a každý by si nabil podle potřeby, nebo těch 300kč. na 2 měsíce. Jinak se navyšuje kredit a je to na pytel !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze