O2 kupuje virtuálního operátora Gorila mobil

12

Náš nejstarší mobilní operátor O2 převezme virtuálního operátora pro mladé Gorila mobil. Operátor O2 se v rámci své nové obchodní strategie rozhodl začlenit virtuála Gorila Mobil přímo do nabídky O2.

Gorila mobil vsadil na inovativní koncept – zaměření na mladé lidi, internet v mobilu, neformální přístup, originální komunikaci a uspěl. Jistě si vybavíte i velmi vtipné podmínky služeb, kterým Gorila mobil pobavil širokou veřejnost. Za tři měsíce od spuštění distribuoval více než 50 000 SIM karet. Nyní virtuálního operátora od jeho zakladatelů přebírá O2.

Gorila Mobil logo

Zakladateli virtuálního operátora Gorila mobil byli Lukáš Janoušek, Roman Nováček, Pavel Turek a Petr Staněk. Samotný virtuální operátor pak pracoval právě v síti O2. Strategickým investorem byla skupina Unimex Group ovládaná miliardářem Jiřím Šimáně.

Připomeňte si: Startuje virtuál Gorila Mobil: 0,5 GB za 200 Kč, 5 GB za 480 Kč

„Byli jsme překvapeni, jak rychle se značka na trhu uchytila. Celému týmu patří obrovské poděkování, bez něj by se tento úspěch nemohl nikdy uskutečnit,“ říká Lukáš Janoušek, CEO Gorila mobil a dodává: „Volba O2 jako domovského operátora se ukázala jako správná, protože se svojí expertízou a špičkovými technologiemi je zárukou skvělých služeb pro zákazníky Gorila mobil.“

O2 logo

„Oceňujeme, co se týmu Gorila mobil podařilo za tak krátkou dobu vybudovat a věříme, že toto je pouze začátek úspěšné spolupráce na dalších projektech,“ říká Tomáš Budník, Generální ředitel O2 Czech Republic.

Gorila Mobil je virtuální operátor typu „branded reseller“. To znamená, že zákazníci již nyní mají uzavřenu smlouvu se společností O2 Czech Republic – stávající smluvní podmínky pro ně tak zůstávají v platnosti. Zákazníci budou dále využívat kanály zákaznické péče, na které byli doposud zvyklí.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
Franta
Tomu říkám fofr. Za 3 a půl měsíce jít do kopru. Po Viralmobilu je to druhý virtuál, který se poroučel (nekteří raději nazačali). Raději se nechal odkoupit Kellnerovou O2 (zloperátorem :-)).
Zatím jednoznačný propadák roku 2014!
Frankie
Je videt, ze tomu "rozumis" jako koza petrzeli. Deti by nemeli prispivat do diskuze dospelych, tedy pockej uhriku, az vyrostes.
Bingo
Ja jen doufam, ze novy majitel nebude nechutne spammovat, tak jak to bylo u exmajitelu.
Hanka
Tak tarify končí, nebyl prakticky žádný zájem...

Během července se ti ozvou kolegové z O2 a nabídnou ti
tarif na míru, takže se určitě domluvíte a tvůj telefon nezůstane o hladu.
Pokud bys o tarif na míru neměl zájem, jsou tu i další možnosti. Jedna
z nich je, že tě převedeme na předplacenou kartu, kde máš s balíčkem Easy
vlastně úplně to stejný, co obsahoval náš tarif Easy. A poslední možnost je
ta, že zrušíme smlouvu s tím, že si svoje číslo přeneseš k jinýmu
operátorovi nebo ho zrušíme. Takže žádnej stres, teď rozhodně počkej, až ti
cinknou kolegové, určitě si vybereš svůj tarif na míru. Když ne, můžeš si
užívat gorilí data a volání na předplacený kartě, nebo se domluvíte jinak.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze