Startuje virtuál Gorila Mobil: 0,5 GB za 200 Kč, 5 GB za 480 Kč

36

Dne 17. 3. dostane Česká republika dalšího mobilního operátora. Jmenovat se bude Gorila Mobil a má skutečně velké plány. Nejenom že za ním stojí finančně silná společnost, svým marketingem i nabídkou se navíc snaží hodně odlišit. Lákat bude hlavně na levný mobilní internet. Podívejte se na to, co nový virtuální operátor nabídne.

Čím víc surfuješ, tím míň platíš, FUP až 20 GB, volání zdarma po druhé minutě a komunikace, která si nebere servítky z nikoho a ničeho. To jsou hlavní prvky nabídky, se kterými na český telekomunikační trh vstupuje nový virtuální operátor Gorila mobil. Startuje v pondělí – 17. 3. 2014 v síti O2 a jedná se o virtuálního operátora v režimu branded reseller.

Gorila Mobil logo

5 GB FUP za 480 Kč

Gorila mobil nabízí předplacené karty i paušální tarify. Cena za volání je 2,50 Kč za minutu, SMS stojí 1,50 Kč, oboje do všech sítí. Tarifikace je 60 + 1. To podstatné jsou ale data. K předplacené kartě si zákazník může aktivovat za 200 Kč balíček EASY s 0,5 GB dat a voláním zdarma po druhé minutě. V rámci tarifní nabídky přidává Gorila mobil nad rámec tarifu EASY ještě tarif PRO, který za 480 Kč nabízí 5 GB dat a také volání zdarma po druhé minutě. „Oba tarify jsou navíc unikátní principem čím víc surfuješ, tím míň platíš, říká Lukáš Janoušek, CEO Gorila mobil. „Dojde-li zákazníkovi v průběhu měsíce datový limit, může si za polovinu předchozí ceny dokoupit další balík dat o stejném objemu. A takto třikrát dokola. U tarifu EASY dokoupí dalších 0,5 GB za 100, 50 a 25 Kč. Celkem za 2 GB tedy zaplatí pouze 375 Kč. Minimální částka pro dobití je 200 Kč a platnost kreditu je 6 měsíců od doby dobití.

Gorila Mr. G bude ústřední postavou celé kampaně Gorila Mobilu

U tarifu PRO se zákazník takto dostane až na monstrózních 20 GB. A k tomu připočtěte volání zdarma po 2. minutě,“ dodává Janoušek. To dělá z Gorila mobil velmi atraktivní nabídku pro všechny uživatele internetu v mobilu. Pokud vyčerpáte FUP a nedokoupíte si nový, operátor vám zpomalí internet na 16 kb/s. Co se roamingové nabídky týče, ta je totožná, jako u domovského operátora, tedy O2. V Evropě tak bude k dispozici klasický eurotarif, mimo Evropu tarify, které nalezneme u O2.

Tarif EASY 

Volání po 2. minutě Mobilní data Cena
0 Kč 0,5 GB 200 Kč
dalších 0,5 GB FUPu 100 Kč
k tomu dalších 0,5 GB FUPu 50 Kč
a k předchozímu FUPu dalších 0,5 GB FUPu 25 Kč

Tarif PRO

Volání po 2. minutě Mobilní data Cena
0 Kč 5 GB 480 Kč
dalších 5 GB FUPu 240 Kč
k tomu dalších 5 GB FUPu 120 Kč
a k předchozímu FUPu dalších 5 GB FUPu 60 Kč

Standardní ceny

Volání SMS
2,50 Kč/ min 1,50 Kč

Mr. G novým hrdinou pro město

Za novou značkou stojí čtveřice byznysmenů: Lukáš Janoušek, Roman Nováček, Pavel Turek a Petr Staněk. Ti pro svůj nápad nejprve získali strategického partnera Unimex Group, který následně poskytl podporu při jednání s O2. Díky fungování v síti O2 mohou zákazníci Gorila mobil využívat řadu jejích výhod. Z O2 se například volá na čísla Gorila mobil za stejných podmínek, jako by šlo o volání do vlastní sítě.

„Ambicí Gorila mobil je získat za rok 50.000 zákazníků,“ říká Roman Nováček, provozní ředitel Gorila mobil, a dodává: „v současné době intenzivně pracujeme na zpřístupnění LTE a dalších atraktivních služeb pro naše zákazníky.“ Do marketingu plánuje Gorila Mobil v roce 2014 napumpovat až 16,5 milionu Kč.

Už na tiskové konferenci bylo díky originálnímu marketingu jasné, že se nový virtuál bude chtít odlišit

Gorila mobil chce zaujmout mladé zákazníky také svojí provokativní komunikací s atraktivními komiksovými vizuály, možností získat službu online, a to již od 15 let, jednoduchými podmínkami, smlouvami bez závazků, širokými možnostmi dobíjení kreditu anebo možností ovládat svůj účet přes mobilní aplikaci.

Více informací o nabídce operátora naleznete na jeho webu, který bude spuštěn v následujících dnech

Diskuze ke článku
Pítrs
U Callpro mám 0,5 GB za 150,- a za měsíční poplatek 29,- korun tarifikaci 1+1, minuta za 1,80,-, takže třeba pětiteřinový hovor "Přijdu až za chvíli, jestli neva...." mne stojí 15 haléřů. SMS 1,25 Kč. škoda, že mají slabý marketing, nemají v nabídce moc konkurence.
Nejvíce co mi vadí je FUP 16 Kbit/s je fakt hrozné....
Renata
Tak z Gorila mobil taky nic zajímavého. Stále vede Tesco mobile a Mobil.cz. Bleskmobil se musí zlepšit. No virtuálové na T-Mobile se mohou těšit na neomezený tarif v síti pod 190,- Kč, tak snad Vodafone zareaguje taky!
Plus4U
Gorila Mobil zklamal, osobně zatím počkám na 15.3. a nové tarify Plus4U ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze