Nový OnePlus Nord rupnul v testu odolnosti

3
Nový OnePlus Nord rupnul v testu odolnosti
Fotografie: JerryRigEverything
  • V rámci úspor má pouze plastový rám
  • Pravděpodobně je viníkem toho, že lze telefon rozlomit

YouTube kanál JerryRigEverything si vzal do parády nový OnePlus Nord. Cenově dostupnější novinku, která, ale stále patří do segmentu velmi dobře vybavených telefonů. Na něčem však výrobce přeci jen šetřit musel, když nasadil příznivou cenu. Máme zde o něco slabší procesor, menší displej či absenci teleobjektivu. Jako nejzásadnější zádrhel se však možná nakonec ukáže nasazení pouze plastového rámu.

Ve videu můžeme vidět tradiční testování odolnosti. Displej je odolný vůči škrábancům obdobně jako kterýkoliv jiný dnešní telefon. Zásadní chvíle přichází ke konci testu, kdy je zkoušena robustnost zařízení snahou o ohnutí v rukách. Zpočátku je patrné, jak se telefon skutečně ohýbá a rozhodně se sám nevrací do původního tvaru. Následně již dojde k vážnému poškození displeje, který přestane fungovat, vše vyvrcholí zlomením celého rámu v nejslabším místě. Tím je okolí tlačítka pro úpravu hlasitosti. V tomto ohledu se tak negativně projevuje nasazení pouze plastových materiálů.

OnePlus Nord 12+256 GB

Rozměry158,3 × 73,8 × 8,2 mm, 184 g
DisplejAMOLED, 6,44" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát48 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 765G, 1×2,4 GHz + 1×2,2 GHz + 6×1,8 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 115 mAh
Diskuze ke článku
Vladimír Buldra
Vladimír Buldra
Naposledy upraveno: 29. 7. 2020 07:49
Nevím zda tohle testování, není psychická úchylka testovatele. Kdo si koupí nový telefon a bude do něj řezat nožem, nebo ho prohýbat mezi prsty.

Pokud už se takový jedinec najde měl by najít velice brzy hospitalizaci na psychiatrii pro lidi s velmi těžkou duševní poruchou, s příznaky deviace a sebepoškozování...

Kdo z běžných 99,99% uživatelů bude tohle dělat s telefonem, ano výjimku mohou tvořit lidé pod vlivem omamných a návykových látek...
Jiří Sekanina
Jiří Sekanina
Toto testování odhalí, jak moc jsou tyto telefony nekvalitní, hlavně, že jsou levné a můžou si je lidé koupit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze