Sledujte úvodní konferenci WWDC 2018 on-line

2
Sledujte úvodní konferenci WWDC 2018 on-line
  • Klíčová konference Applu se uskuteční dnes od 19:00 hodin
  • Apple by měl představit především softwarové novinky
  • Tradičně můžete konferenci sledovat on-line

Všichni fanoušci Applu jsou již jistě netrpěliví. Právě dnes totiž začíná tradiční WWDC a první den je vždy vyhrazen pro hlavní keynote. Právě na ní americká společnost odhaluje aktuální novinky a nejinak tomu bude letos. V nedávném článku jsme vám přinesli přehled všeho, čeho bychom se od Applu mohli dočkat. Jen ve stručnosti můžeme říci, že hlavní slovo by měl mít software. Tedy například iOS 12, watchOS 5 nebo macOS 14. Ohledně hardwaru je situace mnohem komplikovanější, přesto je stále ve hře představení další generace kompaktního modelu SE.

Vše se dozvíme již dnes večer. Tisková konference startuje v 19:00 hodin středoevropského letního času. Celou akci můžete tradičně sledovat on-line přímo na stránkách Apple. Pakliže máte jakékoliv zařízení od Applu, máte snadnou možnost vše sledovat. Problém však nebudete mít ani s Windows 10 a prohlížečem Microsoft Edge. Tentokrát by však konferenci mělo být možné sledovat také přes nejnovější verze prohlížečů Chrome a Firefox.

Diskuze ke článku
Miki
WC konference? Jabko zase odhalí fíčury co již dávno všichni s droidem mají :D
Luky
Nabizime vam skvely, stabilni system, ktery je v realu uzivatelsky na houby, zastaraly, bez zasadnich inovaci a jeste nam k tomu zatleskejte!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze