Nový Galaxy S24 za 15 990 Kč. Exkluzivní cena platí jen pro pár vyvolených

Nový Galaxy S24 za 15 990 Kč. Exkluzivní cena platí jen pro pár vyvolených
Fotografie: Mobil Pohotovost

Na středečním live streamu Mobil Pohotovosti jste mohli zjistit spoustu zajímavostí o Galaxy AI, například jak to vypadá s chystanou podporou češtiny, a taky se dozvědět několik tipů, jak co nejlépe fotit na Samsung Galaxy S24. V rámci live streamu byla ale také spuštěna speciální kusově omezená akce, díky které pořídíte Galaxy S24 tak výhodně, jako ještě nikdy předtím – ušetříte 6 000 Kč. Akce stále trvá, byť zbývá posledních pár kusů.

Galaxy S24 levnější o 6 000 Kč

Mobil Pohotovost v rámci live streamu dočasně zdvojnásobila výkupní bonus na Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra. Na všech modelech ušetříte solidních 6 000 Kč, stačí v košíku zadat speciální kód „galaxybonus“. Bonus se vám nepromítne ve formě slevy, ale připočte se vám k výkupní ceně vašeho starého zařízení po uskutečnění objednávky. Bonus je celkově platný pro 100 nejrychlejších, přičemž aktuálně zbývají poslední necelé dvě desítky uplatnění kódu.

Ceny po odečtení bonusu s kódem „galaxybonus“:

Nejvyšší možná sleva na Galaxy Watch6

Telefony to ale nekončí, speciální slevu si Mobil Pohotovost přichystala i na nejnovější hodinky od Samsungu. S kódem „samsung20“ se dostanete na absolutně nejlepší ceny u Galaxy Watch6 a taky u Galaxy Watch6 Classic. U prvních zmiňovaných totiž můžete kód kombinovat s aktuálně probíhající slevou až 1 500 Kč. U druhého modelu pak kromě speciální slevy dostanete ještě sluchátka Galaxy Buds FE k hodinkám zdarma.

Samsung

Ceny s kódy „samsung20“ + „watch6“:

Ceny s kódem „samsung20“:

Soutěž o Galaxy S24

Chcete vyhrát Samsung Galaxy S24? Napište komentář pod záznam středečního live streamu na Facebooku Mobil Pohotovosti, proč byste to měli být právě vy. Mobil Pohotovost během několika dnů vybere jednoho výherce. A malá nápověda: Kreativita se cení.

Samsung