Nový BlackBerry Bold 9790: první informace + foto

Na začátku května byl představen BlackBerry Bold Touch 9900, na spadnutí je představení modelů Torch 9810 a Curve 9350/9370. Hovoří se dále o modelu 9750 a aby toho nebylo málo, dnes se na internet dostaly fotografie zcela nového modelu BlackBerry Bold 9790, nástupce modelu 9780. Nový design, nové funkce... Bude mít úspěch?

TIP! Přečtěte si BlackBerry Torch 2: nové fotografie povedeného vysouváku

Již dříve se spekulovalo o nástupci modelu Bold 9780, ale nebyly známé žádné podrobnosti. Dnes však zaplavily internet fotografie modelu 9790, který by se měl tímto nástupcem stát. Mnoho informací zatím není známo, řekněme si zatím co víme.

Design se velmi podobá modelu Curve 9350/9370, který jsme si již několikrát ukazovali. Zdá se, že zmizel zadní kryt s imitací kůže, což jistě mnoho uživatelů uvítá s nevolí. Celý přístroj je mnohem více zaoblený a připomíná téměř oblázek. Kdyby neměl klávesnici typickou pro řadu Bold, nebál bych se ho zařadit do rodiny Curve. Výbava by měla obsahovat 8GB paměť, dotykový displej nebo NFC. Chybět nesmí nový operační systém BlackBerry 7 a jistě mnoho z vás potěší verze nejen s qwerty, ale i s qwertz klávesnicí.

Další informace bohužel nejsou známé. Jakmile nějaké zjistíme, budeme vás včas informovat.

Zdroje: realitymirror.me

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze