BlackBerry Bold 9790: uniklé fotografie nového Boldu

Také netrpělivě čekáte na nástupce oblíbené řady Bold? Pak vás jistě potěší nejnovější fotografie chystaného BlackBerry Bold 9790, který přinese skvělou výbavu v kompaktním těle. Příjemné rozměry, 5Mpx fotoaparát, výkonný hardware a dotykový displej nebo NFC - to budou hlavní taháky nové ostružiny.

TIP! Přečtěte si Exkluzivně: BlackBerry Curve 9360 - první dojmy a video

BlackBerry Bold 9790 je velmi očekávaný model, a to především uživateli, kterým přijde Bold 9900 mode velký. U modelu 9790 zůstaly zachovány kompaktní rozměry, avšak uvnitř se skrývá skvělá výbava. Nalezneme v ní například 5Mpx fotoaparát, 8 GB vnitřní paměti, Wi-Fi nebo podporu NFC. Zatím neznámý je typ procesoru, ale je velmi pravděpodobné, že se bude jednat o stejný procesor jako u modelu 9900, tedy jednojádrový s taktem 1,2 GHz.

Nové fotografie, i když ne zrovna kvalitní, jistě vyloudí úsměv mnoha nadšenců

Zastavme se ještě u designu. Hned na první pohled je vidět, že Bold 9790 je razantně menší než Bold 9900, a to bude nejspíš také rozhodující argument pro ty, kteří si budou chtít pořídit nové BlackBerry. Zadní kryt zase připomíná model Torch 9860, podle fotografií dokonce připomíná kov. Kovový zadní kryt má právě model Torch 9860, ovšem u Boldu 9790 to bude s největší pravděpodobností plast.

Dřívější uniklé fotografie

Nový BlackBerry Bold 9790 ještě nebyl oficiálně představen a tak se můžeme o dostupnosti a ceně zatím je dohadovat. Cena by však rozhodně měla být nižší než u modelu Bold 9900, který je vlajkovou lodí výrobce.

Zdroje: bgr.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze