Nový Android 2.3.3 pro Xperia arc a PLAY (aktualizováno)

10

Sony Ericsson Xperia arc a herní Xperia PLAY se v brzké době dočkají aktualizace systému na Android 2.3.3. Update obohatí tyto přístroje o Facebook, který již bude plně integrován v mobilu. V budoucnu by to měla být samozřejmost i pro další modely.

Aktualizováno – 27.5.2011

Sony Ericsson začíná uvolňovat oficiální update na Android 2.3.3 pro smartphony Sony Ericsson Xperia PLAY a Xperia arc. Kromě integrace Facebooku přímo do zařízení, bychom neměli být ochuzeni o některá další vylepšení. Předně by se měla zlepšit výdrž baterie, stabilita operačního systému a Wi-Fi či odezva dotykového displeje. Pouze u smartphonu Xperia arc by mělo být vylepšeno nahrávání HD videa. Aktualizace se v současné době pomalu uvolňuje po Evropě, takže doufejme, že bude brzičko i u nás v České republice.

Původní informace – 21.5.2011

Na příští týden se zřejmě chystá uvolnění aktualizace operačního systému Android pro dvojici nejnovějších telefonů od Sony Ericssonu, konkrétně zástupců řady Xperia – modelů Xperia arc a Xperia PLAY na verzi Android 2.3.3 Gingerbread. Update by měl kromě posílení zabezpečení přinést i integraci Facebooku přímo do mobilního telefonu. Sony Ericsson si moc dobře uvědomuje široký potenciál sociálních sítí a snaží se v této oblasti nezaspat. Propojení Facebooku s veškerým obsahem telefonu skýtá totiž nepřeberné možnosti.

Čtěte: Recenze Sony Ericsson Xperia arc: fešák s výkonem

Sony Ericsson Xperia arc: oficiální fotografie

Integrace Facebooku snadno umožní propojení například s hudebním obsahem telefonu. Pokud máte oblíbenou nějakou skladbu, stačí tuto informaci napsat na Zeď a automatická aktualizace profilu se o vše postará. Nebudete ani muset otevřít samotný Facebook. Přátelé budou v obraze, co se vám zrovna líbí. Pokud rádi fotíte, nebude potíž ani s fotografiemi. Na Facebook se snadno nahrají nebo naopak stáhnou zpátky do přístroje.

Čtěte: Sony Ericsson Xperia Play v redakci: ptejte se! (blog)

Sony Ericsson Xperia PLAY: oficiální fotografie

Bez povšimnutí nezůstanou ani telefonní seznam či kalendář. Aktualizovány budou zájmy či statusy kontaktů a propojením i s kalendářem nebudete třeba zapomínat na různá výročí svých přátel. S Facebook integrací se budeme setkávat i v dalších budoucích modelech Xperia, které se dostanou na trh.

Zdroje: recombu.com

Diskuze ke článku
iTimix
Udelal sem si update, hodne zmen neprinesl ale system beha o hodne rychleji
Zdeněk Hlaváček
Zdeněk Hlaváček
Děkujume za informaci a doufejme,že se i ostatní co nejdříve dočkají.
JohnyAsbest
udělal jsi update koho, čeho, čí ? Arc tady není a kdoví kdy bude. Takže jsi udělal update u Playe ?
klinec
No a ako to ide na Xperia PLAY-ke???To by si sem mohol napísať!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze