Nové ZenFony 3 se do Česka dostanou s menšími displeji

15

Dnes představené ZenFony třetí generace se na český trh dostanou v odlišných verzích. Menších. Asus tak pokračuje v nabízení různých verzí pro různé trhy, které se často do vkusu uživatelů výrazně liší. Zatímco v Asii jsou žádané opravdu velké displeje, Evropané jsou v tomto směru konzervativnější a Asus jim tak nabídne ZenFony 3 menší velikosti.

Z toho vyplývá také fakt, že se do Česka s největší pravděpodobností nedostane největší ZenFone 3 Ultra s obrovským 6,8palcovým displejem. Další dvě novinky se pak do Česka zřejmě dostanou s odlišnou úhlopříčkou displeje a vzhledem k nižší kupní sílu zdejšího trhu si budeme muset nechat zajít chuť na nejvýkonnější varianty.

Špičkově vybavený ZenFone 3 Deluxe by se u nás měl začít prodávat s menším displejem, zřejmě 5,5palcovým. V Taj-peji představená varianta má přitom 5,7palcový displej. Díky malým rámečkům kolem displeje by pak mohl být telefon podobně velký, jako třeba LG G5 s 5,3palcovým displejem. Krásná kovová konstrukce bez plastových předělů antén, špičkový fotoaparát s optickou stabilizací i Snapdragon 820 by však ve výbavě měly zůstat. Zda se k nám dostane ale verze se 6 GB RAM a až 256 GB úložného prostoru však jasné zatím není. Spíše se ale dočkáme umírněnějších specifikací.

Stejná situace bude panovat kolem ZenFonu 3. Ten by mohl do Česka dorazit s 5,2palcovým displejem v těle podobně velkém dnešnímu ZenFonu 2 Laser. Špičkový design s 2,5D Gorilla Glass sklem na zadní straně i slušná výbava zůstanou opět zachovány.

Cena a dostupnost zatím nejsou vůbec zatím stanoveny a víme jen, že by se u nás obě novinky měly objevit na podzim.

TIP: podívejte se na fotogalerii všech nových ZenFonů 3

ASUS ZenFone 3 Deluxe - první rychlý videopohled z Computexu 2016

ASUS ZenFone 3 - první rychlý videopohled z Computexu

Obrovský ASUS ZenFone 3 Ultra - první rychlé video z Computexu

Diskuze ke článku
Marduch
No jo, to by nebyl Asus, aby v tom zas neudělal mrdník jaksepatří. Uvidíme za půl roku, kolik variant označení WTF123456OMG se nakonec na našich pultech objeví ;))
mental.disease
ZenFone 3 nemá propagovaných 77,3%, ale 70,6% screen-to-body ratio. Hneď sa mi to nezdalo, lebo šírka 77,4mm je na 5,5" dosť. A takú istú šírku má aj Deluxe variant s 5,7". Mimochodom Moto X Style (5,7") je široký 76,2mm
kim
tak to su zvedavy jake verianty orezane se sem dostanou snad teda ne moc orezane zrovna tech 256g se me libi
Jana
Ořezaný a samozřejmě dražší jak jinde...... škoda ale není to první značka co to tak v ČR praktikuje.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze