Samsung Galaxy Tab S: cena a dostupnost v ČR (aktualizováno)

Samsung dnes představil dvojici high-endových tabletů s označením Galaxy Tab S 8.4 a Galaxy Tab S 10.5. Oba tablety se liší úhlopříčkou displeje, jinak shodně nabídnou rozlišení displeje 2 560 × 1 600 pixelů, 8Mpx fotoaparát nebo čtečku otisků prstů. Luxusně působí také tloušťka 6,6 milimetru. Ceny jsou však poměrně vysoké.

Nepřehlédněte:

Samsung dnes oficiálně představil dvojici špičkových tabletů, které se liší především velikostí úhlopříčky. Zatímco menší z nabízených tabletů nabídne 8,4palcovou úhlopříčku, větší se pyšní 10,5 palci. Oba však spojuje technologie Super AMOLED a hlavně také vysoké WQXGA rozlišení, konkrétně tedy 2 560 × 1 600 pixelů. Oba tablety budou k dispozici ve dvojím vydání, a to ve verzi s Wi-Fi a nebo v kombinaci Wi-Fi + LTE.

Samsung Galaxy Tab S 8.4: oficiální fotografie

Zatímco verze „Wi-Fi only“ nabídne osmijádrový procesor Exynos 5 Octa (čtyřjádrový 1,9 GHz +čtyřjádrový 1,3 GHz), verze Wi-Fi + LTE nabídne čtyřjádrový Snapdragon 800 s taktem 2,3 GHz. Potěší také přítomnost čtečky otisků prstů a nebo třeba 8Mpx fotoaparátu.

Samsung Galaxy Tab S 10.5: oficiální fotografie

Oba tablety jsou dostupné v paměťových verzích s 16 nebo 32 GB, tuzemští zákazníci si však budou muset vystačit se základní, tedy 16 GB paměťovou verzi, a to jak v případě Wi-Fi, tak i u kombinovaného Wi-Fi + LTE modelu. Tablety budou v ČR dostupné již v červenci, zhruba 11. července, a to v bronzové a bílé barvě. Už od příštího týdne bude možno si na brand storech tablety vyzkoušet a předobjednat. Ti, co si tablety v obchodech a vybraných e-shopech (oficiální e-shop Samsung, Alza.cz a další) předobjednají, dostanou zdarma k tabletu microSD kartu a kryt Book Cover. Podrobně si můžete ceny za jednotlivé verze prohlédnout na následujících řádcích.

Ceny na českém trhu

Diskuze ke článku
Durus
Naco je komu high-endovy tablet, ktory nikdy nebude fungovat jak ,,hodinky,, a este ktomu za taketo prachy. Ipad dava tabletom naozaj vysoku latku, ale to je dobre, nech sa len snazia.
petr
Kdyby na tabletech běžel Windows tak by to byl mnohem zajímavější produkt ;-)
Standa
S těmi cenami to kluci korejští krapet přepískli.
mh
"samsung nikdy nebol tak dobre odladeny ako jeho ceny" :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze