Nové smartphony od Nokie jsou za dveřmi. Podívejte se na jejich české ceny

aktualizováno
33
Nové smartphony od Nokie jsou za dveřmi. Podívejte se na jejich české ceny
  • Návrat chytrých telefonů Nokia na český trh se blíží
  • Exkluzivně se objeví v O2, Datartu, CZC.cz a Mall.cz
  • Startovací cena základní Nokie 3 bude 3 999 Kč

Aktualizováno o dostupnost na českém trhu

Nokia 3, 5, 6 a 3310 v ČR

V únoru jsme zažili velkolepý návrat Nokie pod hlavičkou finské společnosti HMD Global. Na barcelonském veletrhu se představily hned tři chytré telefony Nokie, přičemž nejvyšší model 6 byl světu odhalen ještě o měsíc dříve. Po více než dvouměsíčním čekání pomalu nastává čas, kdy se chytré telefony s logem Nokia opět objeví na českém trhu. Alberto Matrone z HMD Global říká: „Od chvíle, kdy jsme uvedli naše portfolio na veletrhu Mobile World Congress v únoru tohoto roku, jsme cítili neuvěřitelné nadšení ze strany zákazníků a partnerů v České republice. Plně se proto soustředíme na práci s vybranými partnery, abychom vám přinesli celé naše portfolio smartphonů Nokia v co nejkratším čase.“

Nové Nokie 6, 5 a 3

Slovům Alberta Matrone se příliš nelze divit, Nokia měla na českém trhu vybudovanou silnou značku a mnoho uživatelů její telefony doposud používá. Značka tím pádem má rozhodně na co navazovat. Dnes bylo formou tiskové zprávy odhaleno, že trojlístek nových Nokií dorazí na český trh velmi brzy. Konkrétně se dočkáme například modelu 3 již zkraje června. Modely a 5 a 6 dorazí koncem června. Novinky budou exkluzivně v prodeji u operátora O2 a v obchodech Mall.cz, Datart a CZC.cz.

Nyní vás již jistě zajímají ceny. Základní Nokia 3 s 5palcovým displejem, Androidem 7 nebo 8megapixelovým fotoaparátem bude stát 3 999 Kč a začne se prodávat začátkem června 2017. Zlatou střední cestu bude představovat Nokia 5 a navrch přihodí Android 7.1 či 13megapixelový fotoaparát. Její cena bude startovat na 5 499 Kč a pořídit si ji budete moci od konce června. V tuto chvíli nejvybavenější bude Nokia 6, která s 5,5palcovým displejem či velkými paměťmi vyjde na 6 799 Kč a dostupná bude koncem června.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Pesedm
Nokii návrat přeji :)
Jura
Přiznám se, že jsem dost zvědavý, jaké v reálu budou. Známý už na Nokii 3 netrpělivě čeká.
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
A zatimco Nokia se vraci s Androidem, tak: "Microsoft’s Quarterly Phone Revenue Down from $1.39 Billion in Q1 2015 to $5 Million in Q1 2017" :-D
jklejna58
Od doby co jsem se u nich zaregistrovalze coby zájemcena o Nokia začaly mi chodit emailYorku z Číny. Zůstávámám věrný Samsungu. Ochrana soukromí jim nic neříká. Ne, nemám důvěru. Pokud nedokáží zabezpečit, data nemá to cenu kupovat. Pa.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze