Apple představil iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus a další generaci hodinek Watch

12
Apple představil iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus a další generaci hodinek Watch
  • Dlouze očekávaný den nadešel, americký Apple dnes představí své novinky
  • Dočkat bychom se měli hned tří iPhonů
  • Možná dojde i k představení další generace hodinek Apple Watch

Opět je tu devátý měsíc v roce, veletrh IFA je za námi, a to znamená jediné – nastal čas pro americký Apple, který se na sebe tradičně pokusí strhnout veškerou pozornost. V letošním roce jsou očekávání našponovaná opravdu na maximum. Apple by totiž měl ukázat zcela přepracovaný iPhone, u nějž ještě není zřejmé, jak se bude jmenovat. Spekuluje se o názvu iPhone X, iPhone 8 či iPhone Edition. V každém případě by měl nabídnout takřka bezrámečkový displej a špičkovou výbavu. Jeho makety již ostatně několik týdnů kolují internetem.

Apple iPhone 8, na dalších snímcích vedle Samsungu Galaxy Note8

Kromě něj by měl Apple ukázat i dva další iPhony, které naváží na současné modely iPhone 7 a iPhone 7 Plus. V jejich případě se očekává spíše recyklace dobře známého vzhledu a mírné vylepšení výbavy. Nemusí však zůstat „pouze“ u tří novinek. Svou premiéru by si totiž mohla odbýt další generace chytrých hodinek Apple Watch, u které se očekává nasazení LTE.

Jak sledovat Apple Keynote?

Tisková konference Applu (Keynote) se vůbec poprvé koná ve zbrusu novém sídle společnosti, konkrétně pak v Divadle Steva Jobse. Jak správně tušíte, ke sledování musíte být náležitě vybaveni. Ideálně mít nějaký produkt od Applu. Na mysli tak máme AppleTV, počítač s macOS či chytré zařízení se systémem iOS. Mimo hru už ale nejste ani s Windows 10, kde postačí využít prohlížeč Microsoft Edge. Poté již stačí navštívit přímo stránky Applu, kde bude přenos od 19:00 hodin středoevropského letního času zahájen.

Apple keynote 2017

Na mobilenet.cz se budeme všem novinkám, které Apple dnes večer představí, patřičně věnovat.

Diskuze ke článku
FantomasMan
FantomasMan
Nech už idú podaktorý novinári doprdele stými maketami.
Řezňýk
Jenom bych rád podotknul, že Alan Turing, vynálezce moderního počítače, se zabil pomocí jablka napuštěného kyanidem draselným. Myslím, že to mluví za vše.
David
To je ostuda zadny prepis tady nemate, nemate tady nic :D
Timmy
Omg, už deset minut keců o stevovi a domečcích.... A kdo je kurv.a angela? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze