Exkluzivně: odhalili jsme chystané iPhony před oficiální premiérou

44
Exkluzivně: odhalili jsme chystané iPhony před oficiální premiérou
  • Z důvěrného zdroje se k nám dostaly snímky chystaných iPhonů
  • Prohlédnout si můžete jak iPhony 7s a 7s Plus, tak i iPhone 8
  • Překvapí nová barevná varianta
  • Potvrzuje se zároveň bezrámečkový vzhled výročního iPhonu 8

Do redakce nám dorazila dávka fotografií připravovaných iPhonů. Zachycují jak iPhony 7s a 7s Plus, tak i výroční iPhone 8 (respektive iPhone X). Fotografie pochází ze zdroje blízkého redakci, který chystané telefony viděl živě. A nyní se na ně můžete podívat i vy.

Překvapí nová měděná barevná varianta, která působí luxusně a podpoří (nebo částečně nahradí) dosavadní paletu barev. Ze snímků lze rovněž vyčíst, že čočka fotoaparátu bude více orámovaná a bude vyčnívat nad okolní povrch markantněji, podobně jako tomu bylo u iPhonu 6s.

Potvrdit lze také umístění čočky fotoaparátu u iPhonu 8. Ten bude mít duální čočku svisle, namísto aktuálního vodorovného rozvržení. Záda u všech chystaných iPhonů budou skleněná, naznačují to alespoň snímky, které máme k dispozici. Právě kvůli použití skleněné plochy je čočka fotoaparátu mnohem viditelnější než u aktuální generace, která ji decentně zakomponovává do vystouplého hliníku zadního krytu.

Fotografie rovněž naznačují, že přední část iPhonu 8 bude existovat i v poměrně nevzhledné bílé variantě, respektive s bílým pruhem téměř bezrámečkového displeje. V případě černé varianty nebudou průchody tolik patrné a přední plocha bude působit celistvějším dojmem. Co na nové iPhony říkáte?

Diskuze ke článku
Dev
Takže touchid zmizí, nebo bude v displeji? Ta vertikální kamera vypadá velice divně, no uvidíme. Hlavně kolik si řeknou za osmičku, 7s je zbytečný model.
Lukáš M.
Tak uvidíme, jestli nakonec bude TouchID v bočním tlačítku, nebo Apple ještě na poslední chvíli překvapí. Těším se na konferenci a pomalu se začínám izolovat od diskuzí - nemám zájem poslouchat, kolikrát by se Steve Jobs obrátil v hrobě. :-)
Hexagon
Je v tlacitku, všimnite si ako je nezvykle dlhe oproti minulym iphonom.
Assonix
Nejhnusnějši iphone v historii, ten výřez nemůžou myslet vážně. Když už chtěli udělat bezramečkový proč neudělat vysouvací přední kameru ze zadni strany? A co se týče reproduktoru tak ten už snad v displeji nějaký výrobce má. Podle mě to víc zkazit nešlo....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze