Nová Motorola pro masy je na dohled

3

Motorola se údajně chystá 13. května oznámit nový, cenově velmi dostupný, smartphone ze svých dílen. Produkt má být představen v Londýně pod hesly „vyroben, aby vydržel“ a „naceněn pro všechny“. Již nyní se však dá hádat, která zařízení by to mohla být, Motorola si totiž s Moto G udělala pověst mezi levnými telefony.

Dlouholetý hráč na poli telefonů a telekomunikačních zařízení obecně, se nechal slyšet, že plánuje představit telefon, který by si mohl dovolit opravdu každý. Stejně jako již se zmíněným modelem Moto G by totiž nyní Motorola mohla radikálně zasáhnout do segmentu low-endů svým novým počinem. Co se konkrétních informací týče, byla pozvánka na představení velmi skoupá. Na ní se totiž výrobce zmiňuje pouze o výdrži a nízké ceně. Z toho můžeme vyvodit, že by telefon mohl mít certifikaci IP67, například jako mnohem dražší Samsung Galaxy S5. Zároveň však nízká cena naznačuje pravděpodobně slabou výbavu, která postačí jen pro základní účely. Představa levného telefonu do tvrdších pracovních podmínek se tak asi neuskuteční.

Přijde Motorola s něčím výjimečným , nebo pouze dělá z komára velblouda?

Podle neoficiálních informací by mělo jít o telefon s označením Moto E, který by měl být vybaven 5MPx fotoaparátem, 4,5" displejem s rozlišením 540 × 960 pixelů a tloušťka telefonu by měla činit velmi pěkných 6,2 mm. U tohoto modelu se počítá s interní pamětí o velikosti 4 GB a možností rozšíření 32GB SD kartou. S nástupem Moto E se dá očekávat také zlevnění Moto G a pokud by se cena nového telefonu pohybovala kolem 2 500 Kč, Motorola by se tak určitě dostala do povědomí zájemců o nižší, či střední třídu.

Zdroje: talkandroid.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Serversr
Pokud nechce rezignovat na záruku a servis, tak má zákaznk v čr stejně smůlu. Stějně jako smotoG se na čr vykašlou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze