Nová aplikace ZYGOit se snaží vybudovat profesionální IT komunitu

2

V obchodech App Store a Google Play je nově ke stažení zajímavá aplikace ZYGOit od stejnojmenného českého startupu. Ten nabízí alternativu IT profesionálům a firmám v podobě digitální platformy, která propojí obě strany, čímž vzniknou nové pracovní možnosti.

ZYGOit je zcela novou aplikací mířenou speciálně na IT profesionály. Ti mohou díky této aplikaci snadno nabízet své dovednosti firmám, které potřebují právě takové odborníky pro práci na svých projektech. Aplikace tedy funguje v podstatě jako takové tržiště, kde se potkávají odborníci s nabídkou svých zkušeností a firmy, které pro své projekty poptávají IT specialisty.

ZYGOit

Takovéto přímé spojení má samozřejmě své výhody. Cena práce je totiž očištěna o náklady mnoha článků zprostředkovatelského řetězce a navíc je registrace do ZYGOit zcela zdarma. Cílem je vybudovat komunitu IT profesionálů, která zjednoduší programátorům, vývojářům, správcům sítí a dalším prodávat svou práci.

Po registraci do platformy se jen nastaví podmínky spolupráce a je hotovo. Dojde-li k uzavření spolupráce, náleží společnosti ZYGOit provize ve výši 10 % z ceny dané zakázky. Polovina z prostředků, které ZYGOit takto získá, půjde na vzdělávací projekty pro IT specialisty využívající služeb aplikace. Aplikace je ke stažení pro zařízení s operačním systémem Android a iOS.

Stáhnout ZYGOit

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: zygoit.cz

Diskuze ke článku
ANO
Lol, uz vidim jak ma nejaky IT profesional android:o) 10 stazeni vcetne testovacich, tomu i odpovida:o)))
A navic na co aplikace, kdyz se muzu podivat pres web ..... a teda, co treba takovy freelancer.com a podobne portaly?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze