Nokia Sea Ray klepe na dveře a ukazuje se na první fotografii?

1

První chystané novince stáje Nokia s operačním systémem Windows Phone 7 jsme již několikrát věnovali pozornost. S přibližujícím se datem představení se však objevují další nové informace a dokonce i první rendery.

První telefon Nokie s WP7 by měl údajně vycházet z konceptu designu Nokie N9. Mimo jiné nabídne 3,7 palcový dotykový displej AMOLED s efektním zakřiveným krycím sklíčkem. Až na pár drobností se má design shodovat s modelem N9, který právě přichází na trh.

TIP: Nokia 703 aka Sea Ray: první oficiální fotografie Nokie s WP7

Nokia SeaRay

Zastoupení německého operátora T-Mobile zřejmě již s předstihem uvedlo fotografii, znázorňující finální podobu novinky SeaRay. Již delší dobu se spekuluje nad tím, že SeaRay je vlastně převlečená Nokia N9. Koncem srpna jsme vás navíc informovali o tom, jak pravděpodobně bude SeaRay vypadat. Pokud se jedná o reálnou fotografii, tak všechny úvahy jsou pravdivé. SeaRay neohromí svoji funkční výbavou, patřit bude spíše do vyšší střední třídy. Dostupné informace poukazují například na dotykový 3,7 palcový displej, opět s technologií AMOLED. Operační systém Windows Phone 7 bude doplněný o nejnovější aktualizaci Mango. Důraz bude kladen i na samotnou navigaci, součástí bude navigační software Nokia Mapy 3D, který se dnes dokonce na krátkou dobu objevil omylem i na Windows Marketplace. Nokia SeaRay by měla být představena již zanedlouho na akci Nokia World v Londýně. Další informace vám přineseme co nejdříve.

Zdroje: thenokiablog.com

Diskuze ke článku
pudl
N9 s windows - nic víc. Ten T-mobile.de nemůže být tak blbej, aby ukazoval ofiko mobil. A lidi na to obvykle skočej..........jak slepice na flus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze