Nokia přidala do aplikace Pro Cam pro Lumia 1020 bracketing

5

Nová aplikace pro ovládání fotoaparátu Nokia Pro Cam měla svou premiéru teprve 11. července při představení nového superfotomobilu Nokia Lumia 1020, který nabízí fotoaparát s rozlišením 41 Mpx. Později Nokia oznámila, že dorazí i na modely Lumia 920 a 925. Firma však nezahálí a představila již její první aktualizaci.

Aplikace Nokia Pro Cam nabízí kompletně přepracované rozhraní fotoaparátu a umožňuje kromě manuálního ostření ruční nastavení celé řady parametrů včetně například expozičního času, což umožní získat kvalitnější snímek za horších světelných podmínek. Nyní k této sbírce fotografických funkcí přibyl bracketing. To znamená, že můžete jedním stiskem spouště pořídit celou sérii fotografií s odlišnou expozicí.

Tip: Aplikace Nokia Pro Camera dorazí i na Lumie 920 a 925

V nastavení přitom můžete nastavit nejen počet snímků v sérii, ale i rozsah expozice, ve kterém se mají pohybovat. Na výběr máte buď tři nebo pět snímků a rozsahy expozic -5EV až +5EV, -1EV až +1EV a -2EV až +2EV. Tuto praktickou funkci oceníte zejména, pokud si nejste jisti správným nastavením expozice nebo pokud chcete v počítači vytvářet HDR fotografie.

Stáhnout Nokia Camera

Google Play (zdarma)

Zdroje: windowsphone.com, wpcentral.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
IQLogic
No už nech sa to predáva :)
luke
"ozsahy expozic -5EV až +5EV, -1EV až +1EV a -2EV až +2EV."
-Předpokládám, že tam má být +-0,5EV.
Lukáš
Jen skoda ze na lumii 820 se jaksi zapomnelo.. :(
Filip
Dnes jsem koukal na youtube na lumii 820 po aktualizaci AMBER a aplikace PRO CAM byla jeho součástí. Jsem majitelem této lumie a byl bych rád za tuto užitečnou funkci. Ale zde píšete, že PRO CAM bude na L920 a L925. Že by nokia překvapila?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze