Aplikace Nokia Pro Camera dorazí i na Lumie 920 a 925

7

Spolu s Nokií Lumia 1020 byla včera viděna i zcela nová aplikace pro obsluhu fotoaparátu Nokia Pro Camera. Nyní je oficiálně potvrzeno, že se tato šikovná aplikace dostane také na tři starší modely. Jde však pouze o nejvyšší Lumii 920 a její sesterské modely.

Aplikace Nokia Pro Camera přepracovává prostředí fotoaparátu. Usnadňuje jeho ovládání, ale zároveň nabízí možnost si prakticky cokoliv ručně nastavit. Můžete napříkald měnit dobu expozičního času. Pokud nastavíte více vteřin, získáte kvalitnější snímek za horších světelných podmínek. K dispozici je také manuální ostření. Ruční nastavení se může opravdu hodit a mnohdy tak získáte mnohem lepší snímek, než který by telefon pořídil v případě, že byste vše nechali na automatice.

Nepřehlédněte: Nokia Lumia 1020: 41 milionů důvodů pro fotografování

Aplikace fotoaparátu Nokia Pro Camera

Potěší proto informace, že toto prostředí nebude výsadou pouze Lumie 1020, ale těšit se mohou i majitelé Nokií Lumia 920, 925 a 928. Dnes to potvrdila sama Nokia, že se apliakce Nokia Pro Camera na zmíněných modelech objeví formou aktualizace, kterou již známe pod názvem Amber.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
ree
Pri cene 920 to je pekny :)
Lukáš
Škoda, mohli to prodloužit jeste i na lumii 820. přece jen mě stála 12 500 tak si to zaslouží..
Carlas
Mám jednu záludnější otázečku :-) Není náhodou to nastavení expozičního času to samé, co v aplikaci fotoaparátu standardně má každý Android pod položkou ''expozice''? Je tam dicky takové virtuální tlačítko, který je na ose v rozsahu od +2 až po -2.
jaroslav
A na 820 zapomněli?? :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze