Nokia představila BH-121 - barevný headset s NFC

7

Příslušenství není nikdy dost a toho barevného obzvlášť. A kdo jiný, než Nokia, mohl představit headset, který bude k dispozici hned ve čtyřech barevných variantách. Stylový čtvercový design, NFC a vlastní dlaždice na vašem Windows Phonu při spárování jsou velmi vítané vlastnosti, k dispozici by toto malé zařízení mělo být již brzy.

Nokia dnes představila svůj další počin na poli příslušenství, kam se v poslední době stále více zaměřuje. Tentokrát máme tu čest s barevným Bluetooth headsetem, který disponuje několika zajímavými funkcemi. Jako první uvedu přítomnost NFC. Oceňujeme, že se Nokia rozhodla opět NFC zakomponovat a postupně jej přidává téměř do veškerého příslušenství, které nabízí. Uživatelé ocení spárování dotekem, které je tak dílem okamžiku.

Nokia BH-121 ve všech barevných provedeních a dodávaná sluchátka
Jako další zajímavost můžeme označit funkci, která po spárování s Windows Phonem přidá na domácí obrazovku novou dlaždici s podrobnostmi právě o headsetu. Krabička o rozměrech 39×39×12 milimetrů dále nabízí ovládací tlačítka hlasitosti a pro přijetí či ukončení hovoru. K zařízení bude dodáván pár špuntových sluchátek příslušné barvy a baterie bude s kapacitou 110 mAh schopna udržet jej při životě až šest hodin hovoru. Cena se bude pohybovat okolo 39€, tedy 1 000 Kč a headset by měl být dostupný ještě v prosinci.

Zdroje: phonearena.com, conversations.nokia.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Pedro
Trapne 6 hod. Fak si vyrobci myslej ze nam je jedno jak všechny zařízeni často nabíjíme?
komar006
A proc proste nestrcit ten drat primo do telefonu? proc myt z usi drat jen do puli cesty?
Karel Lang
Karel Lang
Trošku obšlehli sony SBH20. Akorát ten headset od sony je trochu menší a dle mého i hezčí.
martin
Bude na tom fungovat i FM rádio?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze