Nokia má malinkatý Bluetooth headset BH-121 v barvách Lumií

15

Nokia obohatila své příslušenství o nový bezdrátový kousek. Jedná se o Bluetooth headset BH-121, který upoutá nejen svými malými rozměry, ale také několika barevnými variantami, které korespondují s barvami dnešních Lumií.

Nokia BH-121 má čtvercový tvar o rozměrech 39 × 39 milimetrů, přičemž tloušťka činí 12 milimetrů. Hmotnost samotného Bluetooth headsetu je pak pouhých 15,7 gramů. Headset je zahalen do různých pastelových barev. Vždy si tak můžete vybrat k vašemu telefonu tu správnou. Počítejte s modrou, červenou, žlutou a černou variantou. Po bocích headsetu najdete jednak konektory pro připojení sluchátek a micro USB kabelu k dobíjení, a dále také tlačítka k regulaci hlasitosti. Na čelní straně je pak nepostradatelná klávesa pro spuštění přehrávání.

Nokia BH-121

V těle headsetu se nachází baterie s kapacitou 110 mAh, která by měla vydržet až 6 hodin hovoru nebo 6 hodin přehrávání hudby. V pohotovostním stavu pak Nokia slibuje 7hodinovou výdrž. Potěší však, že k plnému nabití postačí 45 minut. Nokia BH-121 má v sobě zabudovaný čip NFC a tak je párování s telefonem více než snadné. Stačí k sobě obě zařízení jen přiblížit. Pokud vaše Lumia nemá NFC, spojíte se klasicky přes Bluetooth. V případě spojení s Lumiemi získáte i možnost sledovat kapacitu baterie headsetu na živé dlaždici. Přibližná hodnota jde zjistit přímo na headsetu za pomoci malých diod.

Nokia BH-121 se prodává zároveň se špuntovými sluchátky Nokia WH-208 za 39 euro, což je v přepočtu 1 100 Kč.

Zdroje: conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Funguje i s jinými telefony ? Př. Ativ S
Jiří Jícha
Jiří Jícha
podobnost s SBH20 od Sony je asi jen čistě náhodná..... :D
Jiří Kapr
Jiří Kapr
V článku mě udivuje doba přehrávání 6 hodin a pohotovostní doba jen 7 hodin. Moje sluchátka od SonyEricssonu MW600 vydrží hrát cca 8 hodin, ale připojeny k telefonu vydrží až 4 dny.
r-blade
Prislusenstvi fajne..ale vzdy me zabijej ty ceny..dostal jsem nabijecku pro bezdrat.nabijeni 850kc za kus gumy civku a plast vyrobni cena 100kc??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze