Nokia odhalila NFC verzi modelu Lumia 610

2

Po krátkém ranním úniku reklamního videa nám finský výrobce oficiálně odhalil připravovaný smartphone Lumia 610 s technologií NFC. Ten se od svého původního modelu bude lišit právě v integrované technologii NFC a službách, které dokáže svým uživatelům nabídnout. Jako první jej představí operátor Orange.

Oficiální obrázky Lumie 610.

Jak můžete vidět ve videu níže, Nokia Lumia 610 bude moci spolupracovat s NFC Tagy a speciálním příslušenstvím. Díky hardwarové a softwarové implementaci pak půjde s telefonem i platit prostřednictvím technologie MasterCard PayPass a mobilní aplikaci Visa payWave.

"Nokia i nadále vede na poli NFC díky implementaci do systému Windows Phone, kde máme plnou podporu operátora Orange," řekl Ilari Nurmi, vedoucí produktového marketingu společnosti Nokia. "Přinášíme NFC služby napříč naším portfóliem a společně s rostoucí nabídkou NFC příslušenství dáváme zákazníkům možnost se spojit díky jedinému doteku. Přinášíme také možnost operátorům vytvářet nástavby pro rychlé NFC transakce v operačním systému."

Nokia Lumia 610 je směrována na mladší, nenáročnou klientelu a přinese jednojádrový procesor, 256 MB operační paměti, 5 Mpx fotoaparát a nejnovější verzi systému Windows Phone.

TIP: Přečtěte si také naše preview na přístroj Nokia Lumia 610.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Pan Někdo
Dobrý den, to video je v hrozné kvalitě, doporučuji dát originální přímo od Nokie: http://www.youtube.com/watch?v=Skpt9I-BxYg
Tp
Někde jsem se dočetl, že nokia lumia 610 s NFC přijde u nás do prodeje ve třetím čtvrtletí. Nokia lumia 610 bez NFC tu má být v květnu. To abych zase čekal... Nemám rád tuhle prodejní politiku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze