Nokia N9/N950 a MeeGo se blíží: první reklama (video)

2

Na internetu se zcela neočekávaně objevila reklama na očekávanou a několikrát odkládanou Nokii N9 / N950 (označení není zatím známé). Znamená to, že je přestavení za dveřmi?

Téměř bájná Nokia N9 / N950, o které se mluví již velmi dlouho a její fotografie unikají již několik měsíců, se objevila na videu. Jedná se navíc o oficiální prezentační video, takže je jasné, že představení musí být velmi blízko a první Nokie s operačním systémem MeeGo se již zanedlouho dočkáme. Telefon na videu je stejný, jako na téměř rok starých snímcích, které tehdy na internet unikly. To dobře dokládá, jak dlouho je tato Nokia ve vývoji Díky videu byl potvrzen fotoaparát s 12 Mpx rozlišením, autofocusem a LED diodou. Nechybí ani velká QWERTY klávesnice.

Přečtěte si více informací o Nokii N9 - N950

Nokia N9 / N950

Je velmi pravděpodobné, že se představení nového telefonu dočkáme v nejbližších dnech a týdnech. Jakmile budeme znát více informací, článek doplníme.

Diskuze ke článku
Pep
To ale nebude MeeGo ja si prave myslim ze to bude symbian Belle.
kiki
to pep : jedna sa o meego s ikonkami symbianu anna , nokia chce zladit meego a symbian aby vyzerali podobne a nemali odlisne ikonky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze