Nokia Lumia s Windows Phone 8: první foto předního krytu?

5

To, že Nokia připravuje několik zařízení s operačním systémem Windows Phone 8 již nějakou dobu víme. Nyní však uniká první reálný, i když lehce spekulativní obrázek, který ukazuje celý přední kryt jednoho ze zatím neoznámených smartphonů. Ten má místo pro velký displej a přední kamerku.

Za únik můžeme děkovat webu CNBeta, který odhalil také informaci, že na přístroji pracuje firma ALPS, jeden z výrobců pro společnost Nokia. Kromě velké mezery pro odhadem 4,3 palcový displej si nelze nevšimnout zdířky pro přední kamerku, která se bude nacházet vedle loga výrobce. Pod displejem lze vidět nové logo systému Windows Phone, takže se opravdu může jednat o chystanou novinku se systémem Windows Phone 8.

Celý design a konstrukce se také lehce liší od modelů řady Lumia a je mnohem zaoblenější. Je tedy možné, že chce Nokia odlišit nové přístroje s novým systémem od starších modelů i vizuálně. To se však dozvíme až v září, kdy by se měly nové Lumie s Windows Phone 8 ukázat světu.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
blue.sun
Ufff... doufám, že takhle teda ne! Aby i Nokie musely vypadat jako tuctové kulaté obdélníky, to opravdu ne.
gior
pekny hnus. Dalsi bezpohlavni mobil. Doufam, ze budou pokracovat i v designu po vzoru osmistovky. Takova moznost se uz taky objevila.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze