Nokia Lumia 900 v limitované edici Batman: pro ČR 100 kusů

10

Nokia v České republice jako jedné z 18ti zemí nabízí speciální limitovanou edici modelu Lumia 900 s laserem gravírovaným logem Batmana na zádech telefonu. K dispozici je pouze omezené množství sto kusů, a to v oficiálním internetovém obchodě Nokia. Pořídíte si jednu?

Nokia Lumia 900 je v České republice v prodeji v černé, bílé a modré variantě, ale k nim přibyla také další, značně limitovaná edice. Nokia v rámci partnerství a propagace filmu Temný rytíř povstal (The Dark Knight Rises) nechala vyrobit celosvětově tisíc kusů limitované edice s vygravírovaným logem Batmana na zádech telefonu. Značka je to velmi decentní, což jsme mohli posoudit i my v redakci, protože jsme telefon v této limitované edici měli v redakci na testování.

TIP: přečtěte si naši recenzi Nokie Lumia 900

Těchto tisíc kusů rozdělila Nokia do 18ti světových zemí a vzhledem ke zcela výjimečnému postavení Nokie na českém trhu se k nám dostalo rovných 100 kusů. Ty kromě laserem vygravírovaného loga na zádech telefonu nabízejí také speciální multimediální obsah přednahraný v telefonu, čítající film ze zákulisí, trailery, vyzvánění, tapety nebo hru.

Speciální edice Nokie Lumia 900 Temný rytíř povstal je k dispozici v oficiálním internetovém obchodě Nokia za cenu 14 990 Kč, tedy za příplatek 1 000 Kč oproti standardní verzi. Jste fanoušci Batmana? Přemýšlíte o koupi Nokie z limitované edice? Stojí příplatek za to?

Diskuze ke článku
GGuru
...příplatek za to nestojí, ale i tak se najde nejméně 100 lidí co mají opačný názor :))
Vlastimil
Už vícekrát jsem četl/slyšel že tato edice je jediná co NOKIA prodá a ani bych se tomu u Lumie 900 nedivil když jí MS utopil :) Pro samotnou NOKII škoda měla jít radši za Google a bylo by líp.
HaHa
Nokia si myslí, že češi jsou vyjmeční blbci, kteří tento předražený mobil, bez možnosti aktualizece, budou kupovat ve velkém.... a pomohou tak Nokii ke strategii vytyčené Elopem...
Michal
Tak pouhých 100 ks, to se prodá během pár hodin, viz. akce HTC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze