Nokia Lumia 900 možná dostane Windows Phone 8

To, zda se existující přístroje s operačním systémem Windows Phone dočkají upgradu na nejnovější verzi je věčná otázka, na kterou uživatelé stále nemají konečnou odpověď. Někteří tvrdí, že se tak nestane, jiní naopak věří v aktualizaci. Tentokrát ale přichází zajímavý detail přímo od Nokie.

V centru péče o zákazníky totiž jeden ze zaměstnanců vyřkl větu, která dost možná zlepší náladů některým uživatelům přístroje Nokia Lumia 900. Na otázku jednoho z uživatelů, zda se Lumia 900 dočká upgradu na Windows Phone 8, odpověděl zaměstnanec následujícím způsobem:

„Lumia 900 je schopná aktualizace na Windows Phone 8 Apollo.“

To samozřejmě automaticky neznamená, že se jej dočká a Nokia pouze podotkla, že má přístroj dostatečně silný hardware na to, aby novou verzi systému rozběhl. Zda se světoví výrobci rozhodnou podporovat své stávající přístroje, nebo upřou svou veškerou pozornost na smartphony zbrusu nové, to už je druhá otázka. Nezbývá, než si počkat na oficiální informace od Microsoftu nebo Nokie. Odpovědi se dočkáme možná už na akci Windows Phone Developer Summit, která se koná 20. června v San Francisku.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze