Nokia 6.2 (2019) bude střední třídou s dírou v displeji

4
Nokia 6.2 (2019) bude střední třídou s dírou v displeji
  • Novinka bude osazena procesorem Snapdragon 632 a 6GB RAM
  • Očekává se 6,2palcový displej s dírou pro čelní fotoaparát
  • Nebude chybět duální fotoaparát s 16 megapixely

Své portfólio bude v nejbližších týdnech obměňovat také společnost HMD Global. Nyní unikají specifikace ohledně Nokie 6.2 (2019), která bude mířit do nižší střední třídy. Letos však už nebude hrát na konzervativní uživatele a naopak nasedne na trendy vlnu. Důkaz? Spekulace naznačují velký 6,2palcový displej s malými rámečky a žádný výřez. Namísto něj se v displeji objeví malá díra pro čelní fotoaparát.

U fotoaparátů můžeme zůstat. Na zadní straně se objeví duální fotoaparát Carl Zeiss s 16 megapixely. Pod kapotou bude spíše průměrný procesor Snapdragon 632. Spjatý však bude s 6/4GB operační pamětí. Samozřejmostí je zařazení do programu Android One a tedy i od počátku nainstalovaný Android Pie. Prozatím nejsou k dispozici další podrobnosti o výbavě a neznáme ani vzhled. K představení by však mělo dojít na přelomu ledna a února 2019. Nejprve se novinka dostane na čínský trh, ale počítá se i s globálním uvedením.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
Když vidím nově představované telefony, tak začínám mít pocit, že Číňani zrušili všechny linky na displeje mimo 6,2".
Ale hlavně, že bude díra.
kleinak
Sluníčko a né jen to v letošním roce totiž bude nový posun ve velikosti displeje, kde 6palců bude miny, ostatní již budou muset být nad 6 palců, jinak to nebude IN a samozřejmě s dírou a bude jedno kde ta díra bude, hlavně jek tam bude.
To je vážně úsměvné, loni to byl okopírovaný Notch, letos to bude Díra a příští rok to bude co, určitě zase něco co člověk bude nutně potřebovat a za další rok se to zruší.
Opravdu, pokud to zakřivení, nebo skládání telefonu nebude co nejdřív, tak telefony budou pořád stejné a bude se do nich cpát něco,co se bude tvářit, že to tak má být.
A baterie?????????
NIC. Děkuji nechci.
David Holman
David Holman
JÁ NECHCI OBLUDNÉ PLACKY, ALE KOMPAKTNÍ 5IPALEC DO 7000,- Kč ! CO MÁM PRO TO UDĚLAT ?

.... já vím, je to zbytečný povyk... :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze